Ahad, 8 Jun 2008

MOSES VADHAM - ANDAINYA

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


14 ulasan:

  1. moses vadham........antara penyanyi terkenal bukan melayu dari kumpulan Ginggerbread

    BalasPadam
  2. Perghhhhhhhhhhhhh...
    Lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala.

    BalasPadam
  3. album yg aku mengigau dok cari....kebanyakkan lagu dr album ni killer song..

    memori yg sepi dan andainya kau dtg dahulu plg best

    BalasPadam
  4. aku rela bersama sepi asal engkau bahagia...aku sudi bersama mimpi walau hati terluka.,...cewah...jiwang lah pulak

    BalasPadam
  5. saper ader album ni tolong contact aku 0162600499 - zack

    BalasPadam
  6. ErkKKK!!.. mane korang dapat album ni.?? aku dah round satu malaysia cari album ni...tapi takde ler..
    jual kat aku plsss...

    BalasPadam
  7. ermm.. camner nak download album ni ek..???

    BalasPadam
  8. camner nak jadi contact bang.. dan\h banyak kali saya cuba tapi gagal... maklum laa saya ni org baru.. saya pun ada la jugak lagu² lama ni.. boleh laa kita kongsi².. tq

    BalasPadam
  9. cukup syarat akan di accept menjadi contact. takde pilih kasih
    syaratnya sila klik sini.
    http://sezali1970.multiply.com/music/item/1254/FULL_ALBUMS_-_MUATURUN_FOR_MEMBERS_ONLY

    BalasPadam
  10. hi bang sezali, LP Moses Vadham nie still available kat kedai musik ker? I nak beli if availabe. TQ

    BalasPadam
  11. cammana nak download??... uuuwwwaaa

    BalasPadam
  12. salamm bro sezali1970.. sy ada beberapa album lama sekitar 70an - 90an... boleh laa share lagu tu dgn bro....

    BalasPadam