Selasa, 3 Jun 2008

KOLEKSI KENANGAN ABADI P. RAMLEE


15 ulasan:

  1. Ha..ni yg lama di cari2...dulu kaset ada volume 1 & 2 (sempat beli vol 2 sahaja)...lagu aku paling suka `selamat berbahgia wahai kekasih (Hail Amir),Bunga Melor (A.Ramlie),Dari Masa Hingga Masa(x ingat),Sampah Terbuang (Ahmadi Hassan)...Thanks to Pak Miraks...Zali,kasi Up cepat sikit....tak tahan....!

    BalasPadam
  2. pehhh...serba lengkap....salute....

    BalasPadam
  3. kalau tak silap album ni ada 2 volume...baru2 ni universal music ada keluarkan balik dlm bentuk cd tp dah habis...cuba gak cari kat lain2 tmpt tp tak jumpsa

    BalasPadam
  4. mungkin semua2 lagu disatukan dlm satu lp...byk lagu best...utk org penang ada lahu mak loyah dan melancong ke tanjung...melancung ke tanjung ala boria...bestttt sgt...

    BalasPadam
  5. penyanyi penyanyi dlm album ni vokal memang hebat...lagu2nya jarang dirakamkan

    BalasPadam
  6. ada 2 keping jugak lp ni....

    tengok kat gambar 2 tu.

    ada tulis muka 1, 2 , 3 dan 4

    BalasPadam
  7. oi see sorry abg long mata tak nampak dah tua he...he...tak sabar menanti

    BalasPadam
  8. saya sampia telfon universal music..kata sales mereka kalau ada akan contact saya dan hantar cd ke eastren record jb..tapi senyap aje mungkin dah habis stok..edaran terhad..tak banyak copy

    BalasPadam
  9. harap dapatlah e mail kepada saya kalau boleh dapatkan album ini.saya mendapat tahu album ini di keluarkan semula oleh universal music dalam bentuk cd tapi mungkin mereka keluarkan dlm jumlah yang terhad,jadi susah nak dapatkan.saya cukup minat dengan lagu lagu dalalm album ini.kaset dalam simpanan saya dah rosak tak bleh playback....original dari IMI.....aziz6675@hotmail.com....

    BalasPadam
  10. sudah di up di bhgn music....

    p/s: utk contact sahaja

    BalasPadam
  11. baru saja telefon universal dgn eastern rekod,mereka kata tak ada stok.kecewa betoilah rasanya...download kan ler lagu2nyalebeih2 lagi SAMPAH TERBUANG dari ahmadi hassan....terimakasih

    BalasPadam
  12. lagu sampah terbuang memang menyayat ek kalau dengar liriknya betul2

    BalasPadam