Ahad, 8 Jun 2008

ALICE SOUND - KELOHAN KASIH BHG 2 (1979)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


12 ulasan:

  1. album pertama AliceSound telah pun aku up sebelum ni.

    Dan ini merupakan album kedua dari Man said & the gang.

    BalasPadam
  2. cover dia best....suka tengok cover album macam ni....

    BalasPadam
  3. sempoi je.....tu yang best

    BalasPadam
  4. ingat tadi Alice In Chains..hihi..

    BalasPadam
  5. penyanyi wanita kalau tak silap muhaini suratman

    BalasPadam
  6. bukan....namanya Noridah Nai

    BalasPadam
  7. Bro Sir...
    Bila nak up album ni...
    Rasa macam nak dengar balik Tiada Lgi Cinta tu...
    Thanx...
    :)

    BalasPadam
  8. orait, bagi aku masa dlm minggu ni.
    bizi rip album kawan kawan skrg ni.

    BalasPadam
  9. Thanx bro... Tiba2 teringat lagu tu, tapi lupa melodinya...

    Bila2 pun takpe...

    BalasPadam
  10. alahai...lupalah khir....
    nanti aku rip okay?

    BalasPadam