Rabu, 6 Januari 2010

NORANIZA IDRIS - MENGEMIS RINDU (1986)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


37 ulasan:

  1. waa relex nampak, kat ofis ke?

    BalasPadam
  2. aku mengemis lagu ni...
    cepat kasi up ye....
    hehehe...tenkiu....

    BalasPadam
  3. orait semua.... akan dtg tak lama lagi.

    BalasPadam
  4. ms ni noraniza idris menjadi idaman budak2 miang...
    maklumla umur dia pon br 19 ms album ni...

    Mengemis Rindu

    Di kedinginan malam sepi
    Ku melerai rindu di hati
    Agar terubat resah rindu
    Yang menyentuh kalbu

    Mungkin kau tiada menyedari
    Apa yang ku simpan di hati
    Mungkin kau telah memahami
    Segala yang terjadi

    Ingin kuturut jejak langkahmu
    Walau ke mana saja kau pergi
    Ingin aku menghambakan diri
    Untuk engkau mengasihi

    Sedalam mana lautan api
    Pasti aku cuba mengharungi
    Itulah ketulusan hatiku
    Moga kau kan mengerti

    Semakin aku mengingati
    Semakin tebal rindu ini
    Aku hanya mengemis rindu
    Dari hati kecilmu

    Lagu : A. Ali
    Lirik: Lukhman S


    BalasPadam
  5. lama tak dengar lagu mengemis rindu...

    BalasPadam
  6. sekarang ni budak2 miang tu dh jd org tua miang...berada di selatan..
    siap ada akaun mp lg..
    ha ha ha

    BalasPadam
  7. aku x sebut pon kau dh tau...
    pandainyeeer..
    ha ha ha

    BalasPadam
  8. Jai...mmg hensem..
    hensem2 buaya katakan..
    he he he

    BalasPadam
  9. bukan ke lagu ni bro awang tuju utk anis??
    thanks bro awang.....

    BalasPadam
  10. bukanla...lagu ni anis tuju utk Jai...
    kih kih kih

    BalasPadam
  11. betol x apa aku ckp...
    di mana ada Jai...di situ ada Anis...
    kuang kuang kuang...

    BalasPadam
  12. lor... bro awang yg beri kt anis
    apa kaitan plak ngan Jai??

    BalasPadam
  13. wakakaka....
    terbongkar satu rahsia

    BalasPadam
  14. ye la...sbb lagu tu Jai minat..
    sebnrnya Jai bkn minat lagunya..
    tp dia minat penyanyinya...
    maklumlah noraniza idris ms anak dara dulu...bergetah orangnya..
    Jai pernah meleleh air liur ms tgk show noraniza idris..
    tp klu tanya Jai...
    x kan dia nk ngaku...
    ha ha ha

    BalasPadam
  15. ye... rahsia ngkau ms tgk show noraniza idris ms zaman anak dara dolu-dolu...

    BalasPadam
  16. mmg ya sunggoh !!!
    engkau sama mcm kawan aku...
    tp kwn aku lg terok..
    lps tgk show noraniza idris...
    teros dia cr toilet...

    BalasPadam
  17. aku pun cari toilet jugak masa tu
    sebab aku dah termakan julap
    yang aku ingatkan coklat......

    BalasPadam
  18. yelah tu...
    julap konon...
    coklat konon...
    ha ha ha

    BalasPadam
  19. kat kaset takde info tahun, mujur kat lp ada.

    BalasPadam
  20. tulah .... tapi kat Kaset LIFE ada kot .... aku punya versi Jamal Pak Tongko .... WAU

    BalasPadam
  21. waaaa,, hj nak tunggu laa zali,,tq

    BalasPadam