Ahad, 17 Januari 2010

JUNCTION - PETUALANG (1990)




23 ulasan:

  1. dilihat bro .....power nie...

    BalasPadam
  2. hempok? bahasa utara pekat ni kassim. hehehe

    BalasPadam
  3. heheheh sure hang lama tak dengaq....aku duk jumpa Madu Lebah Tualang ja, lp ni belom jumpa lagi..ada jumpa lp ni roger2 la bro

    BalasPadam
  4. memang ada kat amcorp. lebih kurang rm 200.

    BalasPadam
  5. kat ropewalk penang murah2 bro....ada satu bro jual satu Rm15 ja....kalau beli byk...

    BalasPadam
  6. tp lp rock mahal skit tp tak semahal armcorp la

    BalasPadam
  7. hang beruntung dok kat kat Penang, kat sini payah nak dpt harga camtu. EP pun rm50-rm70. Yang murah tu bukan takda, kalau ada collectors lain yang sapu dulu...

    BalasPadam
  8. sana nak boikot payah...sebab ada org beli jugak walaupon harga mendadak tinggi...
    sembang2 dgn seller tadi beli skit pon blh dapat murah sekeping baru RM15 ja...

    BalasPadam
  9. kekadang ada keakdang tarak apa2, tgk nasib ja bro ropewalk penang ni

    BalasPadam
  10. ikut nasib jugak... tapi mana larat nak turun tiap tiap minggu. kalau tak turun melepas pulak.

    BalasPadam
  11. album junction yg paling di minati

    BalasPadam
  12. ... dan yang paling keras. album terakhir mereka tanpa Hatta.

    BalasPadam
  13. kaset yg ni dah hilang.. hehehe

    BalasPadam
  14. aku langsung takde kaset ni.... hehe

    BalasPadam
  15. masa aku pegang lp ni pun dah perghhh....

    BalasPadam
  16. best album nie.
    tapi biasalah..
    orang tetap prefer vocalist yang asal,Hatta....

    satu2 album rock yang melangkah ke depan sangat !!!
    Heavy !!!

    BalasPadam
  17. LP Loving Born ade kat kau kan semalam ???

    BalasPadam
  18. Ada... baru kasi keluar.
    hehehe

    BalasPadam
  19. huhhh hbs album ni
    lagu jiwang ada tapi dah heavy bro hee hee

    BalasPadam