Ahad, 10 Januari 2010

CHRIS VADHAM - KITA ADALAH PELAKON DUNIA (1985)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


20 ulasan:

  1. aku rasa eh..
    tape album ni ..
    aku dah amik tadi..
    macam mane ade kat kau eh Zalie ??
    hahaha

    siyol la..

    BalasPadam
  2. Yaka? hehe....
    terambik kot masa sibuk angkat kotak tadi

    BalasPadam
  3. sezali : siyol la..
    betul2 huru hara tadi eh....
    sampai ade yang berSILA !!

    BalasPadam
  4. hehe... nasib baik ada adrzly tolong jaga meja makan kita tadi.

    BalasPadam
  5. aku rasa kita tertukar Lokasi Trade laaa hari nii ....
    patutnya hang dtg Penang .... dan aku gi sana .... baru betul ....

    BalasPadam
  6. Zalie,betul !!
    sampai jer meja tu.
    baru perasan..hp aku tertinggal..

    kalau ardzly takde..
    sure mamak tu dah tukar simcard dia dah..huhu

    BalasPadam
  7. itulah pasal... aku balik rasa macam dompet aku masih tebal. hehe

    BalasPadam
  8. aku nampak hp kau. pasal tu aku suruh dia jaga tempat tu. hehe

    BalasPadam
  9. laaaaaaaaa
    patutlah .... aku yg rasa dah pokai hari niii .....
    hehehe

    BalasPadam
  10. tapi tak sangka betul laaa harga Kaset murah kat sana .....
    aku dgr Raymie kasi tau harga tadi .... terus aku suruh dia gi angkat kasi licin .... tapi apakan daya .... dah ada "Janitor" gi kasi bersih kaset kat tpt tuu .... heheh

    BalasPadam
  11. hehe... mula mula dia letak rm 5 sekeping.
    kami bodek punya bodek punya bodek dapatlah harga murah sikit.

    BalasPadam
  12. mula2 letak pice mahal wira..
    tapi kerana 3 Musketeers dah dtg..
    brader janggut tu tak leh buat ape2 pasal semua menderu tanya kasi price palign murah...hahahahaha

    itu pun ade yang tak amik macam Azlina Aziz ape semua tue..

    BalasPadam
  13. cayalahhhhhhhh .... aku pun nak kena belajar skill bodek korang nii ..... next time .... salah sorang dr korang ... tolong record Voice masa gi terjah .... leh laaa rip jadi MP3 upload kasi kami sedut dan dgr ..... heheheh

    BalasPadam
  14. ....record mamak mintak order tu kau nak skali tak Wira ???...

    thx juga pada brader ardzly pasal belanja arini.
    tau aku makan masakan Portugese tu tadi..fuh..hahaha

    BalasPadam
  15. azlina aziz tuu memandangkan aku dah ada double copy .... tak sanggup aku nak beli jadikan tripple .... tinggal laaa .... kasi kengkawan lain pulak merasa ..... <---- ceee .... kon2 bersimpati laaa ..... padahal merembat tak hingat dunia hari niiii .... ahaks

    BalasPadam
  16. paling best arini...
    boleh passing2 tape tu..

    kalau aku dah boring ..pass kat Zalie...
    Zalie pass kat Khir...

    padahal bayar pun belum tu..
    tu yang sampai terlupa ini tape d'tangan en Sir..
    Arghhhhhhhhhhh !! hahaha

    BalasPadam
  17. pimai pimai tang tu jugak. hehe

    BalasPadam
  18. haha...tape ni dah ada....nak jual pun....

    BalasPadam