Ahad, 17 Januari 2010

LYANA - HATI KE HATI (1989)


20 ulasan:

  1. aku antara yang sedut album ni kat site hang dulu.... hehe

    BalasPadam
  2. ingat lagi kaset pon tak elok bro...nnt rip la bro, syok sora minah ni, syahdu bro

    BalasPadam
  3. mesti punya... aku pun syok gak dengar sora dia.

    BalasPadam
  4. lani apa pon aku tak leh sedot...hdd notebook aku ni baru format , hdd tukar baru....

    BalasPadam
  5. Acoi buat kat aku 'ghost back-up'. Kalau computer aku kong, sat ja dia format komputer aku. takyah install semua program balik. jadi macam sediakala ja. Hang kena buat macam tu. selamat sikit. Aku tak tau buat, dia yang tolong buat utk aku. Mujur ada kawan terror bab ni hehehe

    BalasPadam
  6. huhhuhu kena tanya kekawan It la....pening aku bro...patah kaki tgn tterus nak rip dan nak edit teruih collapsed...byk hasil aku tak tunjuk2 lagi dan rip bro....huhuhuhuhuhu

    BalasPadam
  7. lepas ni kena tunjuk la bro. hehehe

    BalasPadam
  8. blh2...lama dah tak buat tayangan amal

    BalasPadam
  9. inilah album yg ada lagu hangatnya cinta ye..
    apapun di tungguuuuu.

    BalasPadam
  10. betul ke sorra minah ni best..? hehehe nak kena tunggu nih..

    BalasPadam
  11. orite.. wa tunggu.. hehehe Tq

    BalasPadam
  12. bila nak di up lp ni zali.. hehe asyik meminta jee

    BalasPadam
  13. lamanyeee nak tguuu.. hehe

    BalasPadam