Isnin, 19 November 2007

THE MERCY'S - THE BEST OF (1975)





TIADA LAGI
Charles
BAJU BIRU
Charles / Rinto
LOVE
Rinto / Charles
NASIB DIRIKU
Reynold / Charles
USAH KAU HARAP
Charles
LAGU RINDU
Reynolds
HEY HEY HEY
Rinto / Charles
PADAMU TUHAN
Rinto Charles
AYAH
Rinto / Charles
JUMPA LAGI
Charles
KU RELA DIKAU PERGI
Reynolds
UNTUK MU
Charles
HIDUPKU SUNYI
Charles / Rinto
WOMAN
Rinto
DI PANTAI
Charles / Rinto
MENGAPA
Erwin Harahap / Rinto

LP SUMBANGAN DARI SHARMCOS

24 ulasan:

  1. yeahhhhhhhhhh .... koleksi sharmcos sudah menjelma ...... baca PM aku zali

    BalasPadam
  2. INFO & TRACKLIST AKAN MENYUSUL KEMUDIAN.

    BalasPadam
  3. aku tak dapat apa apa pm pun dari hang

    aku rasa dapat lambat ni. multiply punya problem. lambat update.

    BalasPadam
  4. kalau dapat aku habaq kat hang

    BalasPadam
  5. line clear nasi kandar ..... amacam hameediah semalam ..... ok ka ..... berapa kena ..... heheheh

    BalasPadam
  6. pekena sakan sampai sakit perut. cirit birit dari semalam sampai pagi ni.
    aku ambik cuti half day, tu pasal aku dapat online ni.

    BalasPadam
  7. lama tak pi hameediah, hang pi sana ka sezali best tu nasi briyani situ...hhhheheheheh

    BalasPadam
  8. daddy zali lagu adinda sayang tu kat album ni erk ?

    BalasPadam
  9. hahahaha ..... hang haria ..... sampai tak ingat2 tuuu .... tu laaa .... lain kali .... ajak laaa aku jgk ..... heheheh

    BalasPadam
  10. PALING BEST....kalah nasi kandar line clear.
    wiraaz la rekomen tempat tu semalam.

    BalasPadam
  11. tak pasti. nanti pi check....tapi tak dak dalam album ni

    BalasPadam
  12. memang best tang tuuu ..... hang makan apa pon best ..... kalau dia masak goreng pisang pon mesti best ..... heheheh

    BalasPadam
  13. fav aku kat hameediyah tu "murtabak" dia...ayam + daging, saiz besarr punya hehehe

    BalasPadam
  14. hameediah tuuu ..... aku paling suka tang dia kira ..... wonne, rendee anji nalle ..... 18 ringgit ..... suruh kira kali ke-2 .... jadi 14 ringgit ..... suruh kira lagi .... jadi 21 ringgit ..... so lain kali suruh dia kira 2 kali jer

    BalasPadam
  15. lusa ni aku balik penang. mintak2 sempat pekena murtabak hameediyah tu...mcm ngidam la plak hehehe. pastu nak cuba try test nasi kandaq kassem mustapa yg baru bukak kat bandar sunway seberang jaya tu.

    BalasPadam
  16. yeahhhhhhhhhh ..... mari menambah kalori ..... heheh

    BalasPadam
  17. lagu "adinda sayang" slip ada .... hanya 1 lagu jer ada dr mercy's ni. nnt slip up.

    BalasPadam
  18. yeeessss nak tambah calories disini......thanks

    BalasPadam
  19. Lagu tiada lagi tu mmg klasik... tumpang dgr..

    BalasPadam