Sabtu, 24 November 2007

SOUNDTRACK - SUMBER ILHAMKU (1979)


SUMBER ILHAMKU (Sharifah Aini)
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

DUNIA CINTAKU (S. Aini & L. Ibrahim)
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

TANGISAN HATI YANG DERITA (Kathy)
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

AKU, DIA DAN MALAM (Ahmad Nawab)
Ahmad Nawab

DUNIAKU DUNIAMU (S.Aini & L.Ibrahim)
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

KU GEMBIRA DI SAMPING MU (Kathy)
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

USAH KAU RAYU PADANYA (Kathy)
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

NORA (Latiff Ibrahim)

Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

BERTEMU BERCINTA (M. Rizal)
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki




SUSUNAN MUZIK : AHMAD NAWAB
IRINGAN MUZIK: ORKES AHMAD NAWAB
DI TERBITKAN OLEH : AHMAD NAWAB

(p) 1979 WEA Records Sdn Bhd
(c) 1979 WEA Records Sdn Bhd

21 ulasan:

  1. fuiyoo kak pah pakai suar pendek tuu hehehe

    BalasPadam
  2. Time tu mana ada lagu akta 18SX ke U ker 18SG ker
    Hehehehehe

    BalasPadam
  3. Aku confuse la... cerita ni ke yg Kah Pah jadi Dr Nora tu?

    BalasPadam
  4. bila gak-agak nak release ni? aku dah x sabar ni.. heh heh

    BalasPadam
  5. teringat time kecik dulu aku ada T-shirt cerita ni...

    BalasPadam
  6. aku g tengok citer ni dulu kat panggung coliseum...tak sabar la SirZal, aku nak sedut

    BalasPadam
  7. aku tahu ramai yang cari album ni.....

    Yeahhhoooo... aku jumpa dulu.
    tapi korang semua kena sabar ....insyaallah, setahun dua nanti aku akan up,,,

    BalasPadam
  8. jumpa , kena sambo cepat, kalo tak melepeh

    BalasPadam
  9. tumpang tanya..kenapa tak elh nak download ek sumber ilhamku tu?(bodoh tak soalan aku?)

    BalasPadam
  10. camne nak jadi kontek awak sezali?tlg explain sikit..(utk org budus cam aku)p/s:lagu2 patriotik lelama ngko ade tak cam...senyum(liza aziz), sungai warisan pusaka(yusni hamid), kuala lumpur oh kuala lumpur(malek ridzuan)

    BalasPadam
  11. ko teror kan aku sendiri tak de album ni. dolu dolu ada la....

    pass tu dah hilang. aku nak bodek abg aku ler. Ingat lagi dulo dia ada byk rekod rekod lama

    BalasPadam
  12. bodek je.....aku pun tumpang gembira gak...

    BalasPadam