Sabtu, 3 November 2007

KHATIJAH IBRAHIM - POTRET KASIH (1980)



POTRET KASIH

Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

LAHIRNYA SEORANG PUTERA
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

CINTA NAK MUDA +
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

SEMURNI IBU
Ahmad Nawab / Sutan Shahril Lembang

TERKENANG DESA PERMAI +
Akbar Nawab / Rahmat Zaki

YANG MANA SATU PILIHAN HATI
Ahmad Nawab / A. Jalil Salleh

GODAANKU
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

PERISTIWA DI BULAN NOVEMBER
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

RINDU DAN AIRMATA
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

HARI INI UNTUK MU
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

AKU DIA DAN MALAM
Ahmad Nawab / Rahmat Zaki

KAU YANG KU PUJA
Akbar Nawab / Rahmat Zaki

PENERBIT : AHMAD NAWAB
IRINGAN ORKES AHMAD NAWAB
SUSUNAN MUZIK: AHMAD NAWAB

+ AKBAR NAWAB

(P) 1980 WEA RECORDS SDN BHD
(C) 1980 WEA RECORDS SDN BHD


14 ulasan:

  1. ni pun best jugak...nampaknya aku dah kemaruk dgn album kat site zali ni

    BalasPadam
  2. goshhh bro...my dreams come true..remember lagu kathy yg aku cari tu? terkenang desa permai...nice song, menggamit nostalgia masa kecik...tak sabar menunggu, thanx a lot bro....kaulah music library yg terbaik! jiayou kuya! ;-)

    BalasPadam
  3. okay, kena tunggu...ye?
    kena up album lain yang sebelum ni dulu...

    BalasPadam
  4. mekasih bro..mekasih sgt2, hehehe...best!

    BalasPadam
  5. errr lum ada lagi bro list lagu utk album ni...

    BalasPadam
  6. dah up. tapi utk friend, aku dah invite kat ko, accept changes dari online buddy ke friend...............

    BalasPadam
  7. oh ye ke? thanx sgt2 bro... ;-)

    BalasPadam
  8. album ni pun best juga...tq saudara zali

    BalasPadam
  9. memang best....sila ke link untuk muat turun album ni.

    http://sezali1970.multiply.com/music/item/7174

    enjoy.

    BalasPadam
  10. salam...saudara zali, terima kasih banyak2

    BalasPadam