Ahad, 2 September 2007

MAZUIN DAN MAZLAN - JANGAN LAH JANGAN (1975)

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Semua Lagu Saduran Kecuali Lagu
'MUSTIKA KU' - Lagu/Senikata : A.Murad
Penerbit : M.DAUD

17 ulasan:

  1. MUATTURUN UNTUK CONTACT SAHAJA utk menjadi contact syaratnya tertera pada 'homepage'

    BalasPadam
  2. sekeping RM 60
    rare, susah nak dapat. jadi aku cekau jugak la.

    BalasPadam
  3. wahh baruku tau mazuin & mazlan menyanyi sejak kecik...hmmmm, dulu ada satu kedai kat yaohan (the mall) jual piring hitam lama2...skrg dah tutup

    BalasPadam
  4. wow lie...ko sanggup berlapar demi lp...tabik spring buat ko...he..he

    BalasPadam
  5. salute lu zalie..................gua pun tumpang sedut....tanpa sitemu tak kenallah aku muzik rare

    BalasPadam
  6. aku pun baru tahu tadi...
    kalau tak jumpa LP ni, aku pun tak tahu.

    BalasPadam
  7. fulamak bos, ni mazuin masa kecik2 ka

    BalasPadam
  8. tengok pipi dia...
    mazuin la tu

    BalasPadam
  9. Tak de ke cerita Mazuin sekarang, gambar dia ke apa-apa ke ???? teringin nak tengok dia ngan anak2 dia....

    BalasPadam
  10. cerita Pengiran Sufri tak nak ke?

    BalasPadam
  11. Jenguk2....lama tak singgah sini

    BalasPadam
  12. aku sedut tuan sir...memang teramat susah nak jumpa album ni...aku tau dorang ni dulu zaman kekanak memang pernah wat album n popular ngan lagu oh bulan, ratapan anak tiri dsb..tapi maklum sajalah waktu tu....tapi tak silap pastu dorang berhijrah ke moscow ikut bapak bertugas...bila dah remaja baru balik ke sini dan menubuhkan Quinary M...info sejarah tu, heheh..terima kasih daun keladi berbanyak2...

    BalasPadam