Ahad, 9 September 2007

KAZAR - KERANA URUSAN (1985)

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


 


di mana segala khazanah tersimpan
MUATTURUN UNTUK CONTACT SAHAJA
utk menjadi contact syaratnya tertera pada 'homepage'
 

19 ulasan:

  1. kazar ni ada berapa album yg pernah dirakamkan semuanya bro sezali...

    BalasPadam
  2. rasanya dua kot...satu lagi yg ada lagu ani dan tiap waktu terluang

    BalasPadam
  3. ohh yg ada lagu memburu impian tu ekss

    BalasPadam
  4. fulamak...............baru2 ni anugerah era dia nyanyi sora maintain lg

    BalasPadam
  5. memburu impian tu soundtrack, xde dlm mana2 album kazar kot

    BalasPadam
  6. he he he ...
    nasib baik Kazar, tak Za@@@.....

    BalasPadam
  7. mungkin mamat ni tak perasan bila memilih nama glamer "KAZAR" yg boleh diterbalikkan menjadi RAZAK(mungkin nama dia kot) ataupun spt yg disebut sezali tu. apa2pun nama DEGAWAN makin popular

    BalasPadam
  8. nama dia memang kazar ler...KAZARUDDIN SAISI

    BalasPadam
  9. sir zali..yg anugerah era dia nyanyi tu ade dlm simpanan sir x?
    nk sharelah utk play kat dlm keta.

    BalasPadam
  10. Abg Zali, tau tak satu lagu Kazar yang jadik lagu tema dalam satu cerita drama bersiri masa dulu2..Bukan lagu Memburu Impian & Tiap Waktu Terluang. Kalau Abg Zali ada lagu tu atau abg ada ingat lagu tu..kasik saya eh..

    BalasPadam
  11. jika tiada urusan aku pasti akan ikut bro mail, apakan daya kerana urusan penting keluarga aku tak dapat mengikuti beliau ke sana

    BalasPadam
  12. Link ; http://sezali1970.multiply.com/music/item/5430/KAZAR_DEGAWAN
    _-_KERANA_URUSAN_1985_16_songs?replies_read=27 dah tak boleh la..
    File Not Found

    BalasPadam
  13. Salam, dilihat, didengar dan diambil. TQ.

    BalasPadam