Ahad, 9 September 2007

AZLINA AZIZ - SEIKHLAS MANA HATI MU (1987)

 
SEIKHLAS MANA HATIMU
 
MEMBELAI ASMARA
 
TERKILAN RASA
 
JANGAN MENGGODA
 
MELAAN PERASAAN
 
SEPI
 
BEGITU RINDUKU
 
TAK SIAPA TAHU
 
DI DERA KERINDUAAN
 
JIKA KAU PERGI
 
 
 
di mana segala khazanah tersimpan
 

 

8 ulasan:

  1. ni album yg aku beli kumpul dgn duit sekolah///last2 hilang member kebas

    BalasPadam
  2. he he he kesian kat ko ye...

    BalasPadam
  3. aku naik pening kapla tgk blog hang ni....heheheh, kena beli lagi la disc dvd-r buang 20 keping

    BalasPadam
  4. aku pun dah beli dekat 100 kpg cdr buat burn album dr site zali....tp minat punya pasal no hal...tp yg peritnya tahun ni bonus takder

    BalasPadam
  5. he he he
    sabo je,yang penting hepi...nasib aku tak tahu la lagi.

    BalasPadam
  6. memang best...................suara dia klasik..............susah nak cari suara cam dia............tahniah

    BalasPadam