Isnin, 13 Disember 2010

RAMPA - DUNIA MATERIALISTIK


Segalanya_hanya_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

.....................................................................................................


35 ulasan:

  1. baru2 ni ada pm dgn poe dlm FB..
    dia ada rilis double disc album dia..

    BalasPadam
  2. menarik... dia pun ada banyak album jugak rasanya.
    rasanya ada 14 album.

    BalasPadam
  3. gambar terkini POE (ambik kat site medaz)

    BalasPadam
  4. dunia sekarang .... dunia materialistik .... tak cukup dengan ungkapan cinta .... cinta sahaja ... tak boleh menanggung hidup mu .... bersenang-lenanglah dengan ku .....

    BalasPadam
  5. ni antara album yang di CARI..best !!

    BalasPadam
  6. sempoi mamat ni.. siap ada komik dlm cover kaset.. ala2 tok, tok jgn saman...

    BalasPadam
  7. peergh 'jelaskan', lagu kontroversi, dikatakan di amik dari lagu 'pay the man - david lindley'...

    BalasPadam
  8. album ni aku belum ada..
    yang lagi satu ada..
    tapi belum sempat scan gambar..
    heehee..

    BalasPadam
  9. komik kartun cantik tp sayang title album silap eja..

    BalasPadam
  10. makna mendalam tu.... sindir dalam sketsa.

    BalasPadam
  11. betul... ada mesej yang nak di sampaikan.

    BalasPadam
  12. karya POE sendiri yang di ambik dalam majalah VariaPop

    BalasPadam
  13. kalau compare poe solo dgn rampa, rasanya rampa lg umphhh!!!

    BalasPadam
  14. poe ada group lain jugak... VIP dan Berus Brothers

    BalasPadam
  15. iini kulit albumnya. VIP (Very Impossible Personalities) dan BERUS BROTHERS


    BalasPadam
  16. berus brother, bro romero pernah up. Vip tu ada jugak tapi tak ingat siapa la pulak.

    BalasPadam
  17. ok thanks Zali.. Raya haji baru ni aku balik Kelantan..jumpa Hadi Mahmud..
    Dia kirim salam kat nko..

    BalasPadam
  18. hehe.. Waalaikumsalam.

    album VIP tu ada kat site Rahmat Chetchebo.

    BalasPadam
  19. ok..terim akasih daun keladi..

    BalasPadam