Isnin, 13 Disember 2010

LAST MINUTE - TIMUR DAN BARAT (1989)


Segalanya_hanya_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

.....................................................................................................


26 ulasan:

  1. last minute dapat... kena dgn titlenya. hehe

    BalasPadam
  2. macam dah tak nak cari lagi je....hehehe..

    BalasPadam
  3. tak pernah dengar pun band ni ... ramai tu members dia ... bahagi payment pun jenuh macam ni .....macam style earth, wind & fire ke? ....

    BalasPadam
  4. ramai sbb last minute yg kat blakang tu nak joint...terpaksa la ambik

    BalasPadam
  5. tul tu, kebanyakan lak dari timur, so bila join ke barat tu last2 minute baru sampai.. begitula citernye...

    BalasPadam
  6. hi hi... lpastu grup ni dah tukar nama
    las ketchup

    BalasPadam
  7. klu x slh aku band ni dr singapore

    BalasPadam
  8. tak penah dengar namanya.. hehe

    BalasPadam
  9. wahhh...dasat...bila kau tayang Lp nih Lie..terus aku dgr balik lagunya2.....hehehhh

    BalasPadam
  10. tak, cuma skrg dah payah dapat dan harga pulak terlampau. hehe

    BalasPadam
  11. sama ramai macam anggota 4u2c. hehe

    BalasPadam
  12. last minute tangkap muat. hahaha

    BalasPadam
  13. kurang pasti pulak pasal info ni...

    BalasPadam
  14. maju semuanya.... jangan mundur.

    BalasPadam
  15. bro zali kembali rockkk...he..he..

    BalasPadam
  16. sekali sekala tukar channel... hehe

    BalasPadam
  17. selepas album kompilasi dgn band lain , bru r dorang kuar dgn album penuh sendiri. tapi allahuakbar, mungkus jugak akhir nye band SINGAPORE nih ....

    BalasPadam