Isnin, 13 Disember 2010

A. RAHMAN HASSAN & AZIZAH MUHAMMAD - TAK MENGAPA (1985)


Segalanya_hanya_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

.....................................................................................................


14 ulasan:

  1. muzik ini rakaman semula 1985,,, zaman tu kestnya pon laris....

    BalasPadam
  2. ya... zaman kegilaan pop yeah yeah masa tu

    BalasPadam
  3. ... zaman kebangkitan semula pop Yeh yeh..

    BalasPadam
  4. sempat tengok konsert pop yeh yeh tahun tu
    kat stadium Muar, masuk free. sebab main serbu....hehehe....

    BalasPadam
  5. tapi tak mengapa.. kuderitaaa..♫ parap parap.. haha

    BalasPadam
  6. quote dari seorang kenalan fb "ramai yang kembali ke style 60-70an, x kira dari pakaian, aksesori seperti jam, kenderaan, perabot dan sebagainya, kecuali isteri yg tidak klasik"

    BalasPadam
  7. serbu yang seronok tu. ada thrill. hehe

    BalasPadam
  8. hujan mau turunnnnn.... hehe

    BalasPadam
  9. siap ada backing vocal tu. hahaha..

    BalasPadam
  10. kalau mau kasi klasik, kena bagi body cam biola... kenalah makan jamu mak dara. hehe

    BalasPadam
  11. kalau nak amik kesempatan pun boleh....hehehe

    BalasPadam