Isnin, 6 Oktober 2008

SOUNDTRACK - PENAGIH DADAH (70an)

Lp Nordin77mpp akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

18 ulasan:

  1. wuih .....mat sentol punya hasil karya .......

    BalasPadam
  2. pertama kali tgk nie...menarik juga...tq..

    BalasPadam
  3. hehehehe...selain iklan Ding Dang.

    BalasPadam
  4. memang menarik....

    album soundtrack persembahan Kerajaan Johor

    BalasPadam
  5. Hihihi...
    Ada gak tajuk album macam ni...

    BalasPadam
  6. bukan saje album tu .....soundtrack ..... movie lagi tu .....

    BalasPadam
  7. A'aah... baru perasan...
    Tak pernah tengok filmnya...

    BalasPadam
  8. kalau dapat tengok best gak ni.....

    BalasPadam
  9. klasik betul.. ade tulis cina lagi...

    BalasPadam
  10. memang rare... tahap syabu ni

    BalasPadam
  11. produksi adik beradik Pil Chi Ki Teck Aun....

    BalasPadam
  12. tak pernah tengok filem ni...dapat dengar runut bunyinya kira Ok jugak lah...

    BalasPadam
  13. pernah tengok gambar ni kat rtm. gambar ni dengar citer kena banned sebab ada tunjuk petani mengusahakan ladang ganja. pelakon indon Ratno Timoer pun ada sekali... kiran gambar ni tahap ceta omputeh macam filem The Beach

    BalasPadam
  14. memang teringin nak dengar balik lagu2 dari filem ni... walaupun takla berapa sedap sangat... tk bro zali untuk titisan jarum emas yang bakal menyalurkan alunan gelombang dari pinggan plastik ini...

    BalasPadam