Sabtu, 11 Oktober 2008

HATTA (JUNCTION) - REAKSI (1990)



Link untuk muatturun, contact sahaja



33 ulasan:

  1. Dilihat.....terkenang zaman muda-muda dulu

    BalasPadam
  2. nama je nak sama, orang nya lain lain.

    BalasPadam
  3. menangis terharu aku tgk cover ni sezali.....huhuhuhuhu

    BalasPadam
  4. kahabar baik gung...gua sihat. tq

    BalasPadam
  5. ku tetap menanti kemunculannya di site , Di Mana Khazanah Tersimpan

    BalasPadam
  6. hahaa....tunggu.

    rip lp kawan kawan dulu.

    BalasPadam
  7. huhuhuu, yng ni dulu pon tak pa, hang online ka.....ketaq kapla lutut kalau dapat Lp ni....

    BalasPadam
  8. online sat sementara tunggu Madi

    BalasPadam
  9. Syukurlh kalau sihat. Sama2.

    BalasPadam
  10. arrrrrrrrrrrrrggghhhhhhhhhhh pingsan tgk over ni

    BalasPadam
  11. hatta nie sora manja....auwww!!
    ehhehee..

    BalasPadam
  12. haduuu.. klau dah rejeki namanye.. huhuhhhhhhhhhhhhhh

    menangis tak berlagu..

    menyesal aku tak belek abis2

    BalasPadam
  13. wah..semua lagu ciptaan Hatta sendiri..

    BalasPadam
  14. bukan kau sorang je nak pengsan masa tu.....takpe nanti kita kongsi sama sama....

    BalasPadam
  15. dah tak sabar nak menunggu release ni sirrrrrrr....!!!

    nak bodek apek tu lagi la

    dia sorok byk lg tu

    BalasPadam
  16. tracklist yang dalam tu bagi la sirrr...

    adehhh

    BalasPadam
  17. sabar....insyaallah minggu depan kot.

    BalasPadam
  18. sebab ada permintaan, aku dah scan dan tempek kat atas tu. yeahhhhh!

    BalasPadam
  19. cayala bro zaliiiiii... tema kasih...

    dapat cover pun jadi la huhuh

    BalasPadam
  20. bagi kasim meleleh air liuq heheheh

    BalasPadam
  21. sama sama....

    isi nya akan datang.....

    BalasPadam
  22. jeles aku tgk cover tuhh....nih antara lp rock yg zali blm rilis....ada byk lagi yg dia blm rilis sbb dok buat
    yg kengkawan punya dulu.....

    BalasPadam
  23. album kawan pun kira macam aku rilis jugak.

    hehehehe.

    BalasPadam
  24. Best nihhhhhhhh Hatta yeaaaaaaaaaachhhhhhhh

    BalasPadam
  25. aiks!!!x pemah kawe dgor album ni..

    BalasPadam
  26. kawe ade tgk vcd mini konsert junction kat kl tahun lepas 2006 kot..aku pinjam yg kawan aku nye..best jugak..

    BalasPadam