Isnin, 6 Oktober 2008

BLUES GANG (1981)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

28 ulasan:

  1. mengidam lama dah Lp ni....bro wiraaz kalau pi lookin jumpa beli la kat aku...

    BalasPadam
  2. antara lp yang di trade dgn lp Riyadh aku.....madi dah membodek lama.

    hehehehe

    BalasPadam
  3. bro kalau jumpa di N9, hang belikan kat aku bro bersama2 album mereka yang lain...thanks in advance bro
    aku ingat nak bg byk lagi LP2 aku kat hang tp pikiaq balik kesian kat hang jenuh la nak rip...

    BalasPadam
  4. Hari Sabtu ni aku turun Rembau.

    Baik hang bank in sen kat aku dulu pasal aku sen sesak sikit lepas raya ni.

    Lagi pun aku cadang nak ambik banyak jugak Lp kat situ.

    BalasPadam
  5. nnt aku bank in bro esok
    murah gak tu

    BalasPadam
  6. adehh sori la td sir.. bru msuk keje ni, ujan lebat

    BalasPadam
  7. hehehe....nasib baik dpt jugak online kejap tadi

    BalasPadam
  8. kalu tak sure bro sorang2 di sana

    BalasPadam
  9. bila tgk LP ni, teringat Lp2 Blues Gang , yang dimiliki oleh ustaz
    berkilauan

    BalasPadam
  10. bru nak tunjuk sharifah aini thn 1973 td adeehhh

    BalasPadam
  11. klau aku jaga td aku bg sir online free je..

    BalasPadam
  12. yeahhhhhhhhhhhhhhhh
    lp nih ada lagi di lokkin .... dgn harga RM25 .... sudah naik 5 hinggit

    BalasPadam
  13. tolong la belikan kalau ke Lokkin bro, tq2

    BalasPadam
  14. kalau ada ..... tapi rasa2 dah kena rembat ahad lepas dah .....
    member kita sorang tu pi terjah .... takan senyap saja kot .... hehehe

    BalasPadam
  15. sapa dia...huhuhuuh,nordean rasanya....aku sms pun tak jawab, mungkin kdt dia habis

    BalasPadam
  16. hehehehe
    mesti dia gagau yg kaw kaw punya tuuu .....
    Gingerbread ..... Dahlan Zainuddin ..... Farida ..... Blues Gang .....
    perhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  17. Farida? harap harap jangan la....

    aku nak tu.....

    BalasPadam
  18. aku hari tu pi Simpang Pulai, tp balik letih gila, malas nak singgah Ipoh, asyik jam ja highway....ketaq kapla lutut duk main clutch and brake

    BalasPadam
  19. adus bro...hang tak singgah ka, Faridah M Amin solo mana mau dapat, tp lambat laun, Insya'Allah dapat, kena rajin berusaha, nnt dapat bro

    BalasPadam
  20. hang dah layan 2 lagu yg aku rip kat site raymie tuuuuuuuuu
    memang patut hang simpan LP Farida nih .... memang best2 jugak lagu2nya

    BalasPadam
  21. kirim belikan kalau masih ada......ohh! Farida.

    BalasPadam
  22. suara dia ..... memang agak manja man jugak .....

    BalasPadam
  23. demi Riyadh...aku sggup trade

    BalasPadam
  24. fuh. lp ni aku tengok kat umah wira ari tu... best gila... memang teringin nak collect tapi takpe... bagi chance kat yang betoi2 minat... by the way aritu pi lokin pun cuma beli kaset ahmad nawab instrumental aja (keluaran asal n condition masih tiptop) sebab nak pasang dalam keta sewa... lp2 cina ngan omputeh aja melambak kat lokin.. baik cari ditempat lain aja...

    BalasPadam
  25. lp ni la yg ko nampak kat rumah wira ari tu. sebelum beralih tgn kepada aku.

    BalasPadam