Sabtu, 6 November 2010

ELMI SALLEH - ROSE MERAH (1976)


akan_datang_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


8 ulasan:

  1. kat mana agaknya lokasi cover EP ni?

    BalasPadam
  2. "Lake Garden' atau "Mimaland" kot, tempat famous masa tu

    BalasPadam
  3. wah... kalu camtu saya catat kat notepad... tq...tq

    BalasPadam
  4. memang mengancam la dia ni, dah la sora best, sekrg tentu sudah makcik2...byk bro borong di lokkin, apek lokkin sihat ka?

    BalasPadam
  5. dalam 3 album Elmi Saleh yang aku ada,
    album ni paling aku suka.....

    BalasPadam
  6. Kassim, aku tak jadi pi Ipoh, gang dari KL takde.
    aku nak drive sorang sorang ke Ipoh tak syok pulak. lagi pun aku tak tahu mana hotel yang okay kat sana utk bermalam.

    BalasPadam
  7. haiseyman...byk hotel situ bro yang ok2

    BalasPadam
  8. malas lah aku nak tidor hotel sorang sorang. risau pun ada. tempat tak biasa. hehe

    BalasPadam