Sabtu, 6 November 2010

A. RAMLIE & THE RHYTHMN BOYS - OH FATIMAH


akan_datang_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


12 ulasan:

  1. wah... first time tengok cover EP ni sbb saya ada yang tak berkulit

    BalasPadam
  2. tak silap ada 2 versi kulit epnya... info dari vivaputih.

    BalasPadam
  3. mungkin yang satu lagi cover gambar A. Ramlie seorang saja

    BalasPadam
  4. aku ada cap ayam je....huhuhu....

    BalasPadam
  5. fuuuh..kenangan mengusek jiwa pun ada...

    BalasPadam
  6. nostalgia jugak kau ni. hehe

    BalasPadam
  7. aku klu A.Ramlie ni...jd alahan la...x sabo2 jdnya....
    hehehe...

    BalasPadam
  8. versi yang satu lagi gambar A.Ramlie pakai baju melayu dengan songkok...kena tanya Abang Arshad tu...tapi yang Zali punya ni sound dia memang clean...

    BalasPadam