Jumaat, 13 Ogos 2010

SHEILA MAJID - THE BEST OF (1988)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


46 ulasan:

  1. TQ MATYIE UTK URUSAN PEMBELIAN LP NI

    BalasPadam
  2. zali pun ada on line....best album ni

    BalasPadam
  3. akunya tak sampai2 lagi .... hehehe

    BalasPadam
  4. ADA.... BESOK CUTI BOLEHLAH BERJAGA LEWAT SIKIT

    BalasPadam
  5. AIK! TAK SAMPAI LAGI KA.... ESOK SAMPAILAH TU.

    BalasPadam
  6. heheheh .... harap2 laaa .....
    esok pun nak pi amik brg abg khir .... kalau ada brg mat yie ... cantekkkkkkkk
    next week ada habuan dr Facebook .... sbg starting 3-4 kpg dulu ....
    lepas raya InsyaAllah ... ada lagi 300 kpg lagi ....

    BalasPadam
  7. hang punye guna Pos Slow Rock versi keroncong.. sbb tu lambat skit.. hehe

    BalasPadam
  8. heheheh .... apa nak buat .... nak berjimat cermat ...
    tapi kalau esok sampai bagus jugak ... leh aku gi amik sekali dgn khir punya

    BalasPadam
  9. dilihat. ingatkan album ni dlm bentuk cd je.
    lp pun ada ye. thank ye

    BalasPadam
  10. campur2 .... ori + pirate .... rembat sajalah ... org nak bg .... hehehe

    BalasPadam
  11. ermm.. hang punya penghantaran belacan bila nak jalan..? heheheh..
    tak sabar nak Rip nih.. semua contact dok bz iklan album raya.. aku ada gak Lp raya 2-3kpg.. tapi apakan daya kalau aku up pun cover je laa. hahaha

    BalasPadam
  12. hehehehe .... habiskan dulu apa yg ada ....
    aku tak terdaya nak buat semua kerja dlm 1 masa ....
    InsyaAllah .... nanti aku poskan .... lagi pun ada lagi yg aku nak pi amik ....
    heheheh

    BalasPadam
  13. nak kena cari masa yg sesuai.. aku nak gi buat praktikal kat studio Zali.. nak kena kursus cara2 Rip Lp.. tu pun kalau dibenarkan oleh pihak Studio.. hehe

    BalasPadam
  14. cayalahhhhhhhh ..... moga hang berjaya dan lekas pandai .... hehehe

    BalasPadam
  15. orite.. no hal laa.. saja jer aku tanye.. hehehe

    BalasPadam
  16. terima kasih untuk kata2 semangat tu.. hehe

    BalasPadam
  17. heheheh .... kalau mcm tuu ... lepas raya sampailah brg hang .... hahahah

    BalasPadam
  18. noi prob .... hang tgh hangat2 lagi tuu ..... heheh

    BalasPadam
  19. nasib baik hang tak tambah hangat2 taik ayam.. hehehe

    BalasPadam
  20. hheheheheh ..... yahoooooo ..... nanti aku poskan bersama jeruk baulu sekali .... ahaks

    BalasPadam
  21. hehehehe .... adakah hang species tuuu???

    BalasPadam
  22. jeruk baulu..? tak pernah dengar plak aku.. Rare nih.. hehehe

    BalasPadam
  23. ishh.. mana ada.. tengok org laa... hehehe

    BalasPadam
  24. ok2 .... itu mcm kalu .... dlm masa sebulan sampailah brg2 hang nanti .... semuanya berkulat2 ...

    BalasPadam
  25. tu kat head shoot tu.. hahahaha

    BalasPadam
  26. hehehehe ... nampak mcm belasan tahun .... atau lebih tepat lagi ... belasahan tahun .... hehehe

    BalasPadam
  27. hehehe.. mmg pun.. aku ni awek muda Bro... hensem lagi.. tak hairan laa kalau aku jadi rebutan.. hehehe

    BalasPadam
  28. jadi rebtan atau rambutan .... hehehe mcm Isma Aliff tuu .... jadi penyanyi pujaan

    BalasPadam
  29. semua org tak caya aku dah 30lebih.. hehehe..

    BalasPadam
  30. hang dah 30 lebih kaaa ....
    aku muda lagi laa mcm tuu .... baru nak masuk 23 .... heheheh

    BalasPadam
  31. hehehe cayalahhhh.. lagi 23 tahun nak sampai 100 kot.. hahaha

    BalasPadam
  32. i baru nak masuk 23 bulan 9 nii nanti tau ..... raya nanti baru nak belajar bercouple2lan .... nak tgk cerita apa ye kat panggung wayang nanti ....

    BalasPadam
  33. tgk lah gambar I kat sebelah tuu .... bukan takat awet muda .... awek muda pun ramai .... heheheh ....

    BalasPadam
  34. hahahahahaaa... cayalahhhhh

    BalasPadam
  35. nak tahu rahsianya ....
    amalkan mendengar lagu Blues Tongkat Ali - Lipanbara ...
    yeahhhhhhhh

    BalasPadam
  36. hehehe.. aku selalu dengar lagu Sheeda - Kacip fatimah.. hahahaha

    BalasPadam
  37. erkkkk ..... patut nampak mcm Ouww jer headshot tuu .... ahaks

    BalasPadam
  38. Trouble he will find you no matter where you go auwww auwww..♫
    No matter if you're fast, no matter if you're slow auww auwwww..
    The eye of the storm or the cry in the mourn.. auwww auwwwww..♪
    huhuhu.. sampainya hatimu mengatakan aku begitu... hahaha

    BalasPadam
  39. wow !! dilihat n d nanti sir ...

    BalasPadam