Sabtu, 31 Julai 2010

KURNIA & INY - SEBELUM DAKU SIAPAKAH DIA (1991)


ALBUM DUET KESINAMBUNGAN DARI ALBUM FRAN & ROY.. hehe

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


20 ulasan:

  1. menarik... cover versi kaset dan lp berbeza

    BalasPadam
  2. pernah tengok album ni dulu2.. tapi tak tau lagunya... hehe

    BalasPadam
  3. Kira sinambungan dr lagu Roy & Fran laa kot .... Siapa Dia Sebelum Daku .... hehehehe

    BalasPadam
  4. tajuk berbeza bunyi, tapi maksud nya sama.. hehe

    BalasPadam
  5. itulah ....
    bg lebih sadis kot bunyi nyer .... heheh

    BalasPadam
  6. 'SEBELUM DAKU SIAPAKAH MEREKA'... itu lagi sadis tu hehehe

    BalasPadam
  7. erkkkk ..... bergilir2 ker???
    hahaha

    BalasPadam
  8. albumnii ada kena mengena dgn Ija Medicine .... dah lupa sebagai penerbit atau guitaris saja ....

    BalasPadam
  9. sebagai penerbit kalau tertera kat belakang kulit lp

    BalasPadam
  10. Didi Jamil pun ada tuu ..... hehehe .... Penerbit Vokal lagi .... hehehe

    BalasPadam
  11. hang dah up ke album ni...?

    BalasPadam
  12. dahhhhhh berkurun ..... nanti kita sama2 layan versi LP plak ....
    LP nii aku pun ada ..... sambil layan lagu mp3 .... bolehlaaa belek2 LP .... hehehe

    BalasPadam
  13. Hatty Production pun pernah terbitkan album Hatty. Production milik kumpulan rock Hatty tu tak pasti lah pulak

    BalasPadam
  14. aku nak try gi layanz jap... sementara tunggu versi lp.. hehehe

    BalasPadam