Jumaat, 30 Julai 2010

ITO - KITA (1991)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


12 ulasan:

  1. misai tebal ulaq sawa... hehe

    BalasPadam
  2. salam abg zali... minta antar cover lp ni tanpa watermark via pm sbb saya ada lp bogel... tq

    BalasPadam
  3. heheheheh .... lubuk tuu baikkkkkk tuu ....
    mesti ada byk lagi tuu ....

    BalasPadam
  4. Boleh saja, kalau hang nak mintak gambaq ito bogel tak dapek lah nak nolongnya. hehe

    BalasPadam
  5. gambar ito bogel blh pengsann wwoooooo....hehehh...

    BalasPadam
  6. misai pun dah lebat.. tempat lain tak tahulah camana.. hahaha

    BalasPadam
  7. misai yg disikat rapi.. boleh belai dengan jariiii....hehe

    BalasPadam
  8. ada .... mesti ada .... aku rasa .... hang kena pi terjah umah dia ....
    collector nii .... kalau dia nak jual pun ... selalunya saki baki saja ....
    yg kaw kaw dia simpan .... heheheh .... Search & Wings pun mesti ada tuu .... errkkkkk
    heheh

    BalasPadam
  9. tak sanggup nak save gambar xxx ito...

    BalasPadam
  10. yang ini juga ditunggu from Sir, 10q :)

    BalasPadam