Jumaat, 30 Julai 2010

CHRIS VADHAM - HANYA NYANYIAN DALAM SEPI (1983)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


32 ulasan:

  1. terima kasih kat hang pasal info kat aku pasal lp ni. berdesup aku pi sambaq. hehe

    BalasPadam
  2. memang best album ni pak mail.

    BalasPadam
  3. sama2 .... heheh ... benda mcm nii tak leh dibiar terdedah lama2 .... hehe

    BalasPadam
  4. kalaulah diupload.... berdesup aku rembat.. hehehehe
    MADAKE Bro.. hahahaha

    BalasPadam
  5. tunggu versi sezali pula....kalau boleh up sekali album mimpiku retak seribu....

    BalasPadam
  6. ditungguuuuuuuuuuuuuuuu
    yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  7. album yg paling best...semua lagu best....

    BalasPadam
  8. waaaaa .... permintaan ini mcm nak bg complete terus Chris Vadham hehehe ....

    BalasPadam
  9. semua lagu sedih Chris memang tangkap leleh punya.

    BalasPadam
  10. Album Chris Vadham, aku cuma ada album ni ja.

    BalasPadam
  11. Ini album pun manyak susah mau dapat jugak.

    BalasPadam
  12. aku sudah dpt album Lagumu Laguku tuu versi ori .... heheh
    ikhsan dr Dukukid AKA Matyie ....
    dah di rip .... cuma menunggu masa yg sesuai saja .... heheh

    BalasPadam
  13. dr list ni pulak .... aku takde ... mimpiku retak seribu saja ..... aiyaaaaaaaa

    BalasPadam
  14. camana rupa kulitnya.. di tunggu mpnya jugak tu.

    BalasPadam
  15. jab lagi leh layan lagu Sinambungan Gerimis Di Hati .... atau permintaan Nizam .... lagu Tetap Beku Dan sepi .... serta 2 lagu lain ....

    BalasPadam
  16. aku setia menanti kehausan dalam mimpi...dan jg mimpiku retak seribu....

    BalasPadam
  17. hang mmg suka BerMIMPI ..... hahahah

    BalasPadam
  18. Dunia Mimpiku Indah...marah pulak zorroe nanti...

    BalasPadam
  19. bro zali...masokkan saya sebagai contact bro. tq...

    BalasPadam