Sabtu, 20 Februari 2010

SHEILA MAJID - WARNA (1988)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


46 ulasan:

  1. LP SHEILA YANG BERWARNA-WARNI....
    yang membuat mr. Ardzly tergamam.....

    BalasPadam
  2. antara album kemelayuan fave pocik...

    BalasPadam
  3. heheh..Lp ni menjadi rebutan tadi....

    BalasPadam
  4. ala....rilek ardzly....esok lusa ko jumpa jugak nanti Lp nihhh...

    BalasPadam
  5. kalau aku jumpa lagi mesti aku simpan kat kau ardzly....

    BalasPadam
  6. perhhhhhhhhhhhhhhhh
    cayalahhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  7. erkkkk ..... ada kisah rupanya .... heheheh

    BalasPadam
  8. kesahnya..
    ardzly cari lp atas meja, aku cari lp bawah meja.... kira sapa dapt jumpa dulu lp rare.
    betul kata auze tadi, kat 'bawah' selalunya tersimpan benda yang rare. hehehe.

    BalasPadam
  9. hehehehe .... mesti mendidihhhhhhhhhh ardzly ...... heheheh ....
    nak buat cemana .... kena bersabar sajalah ....
    esok masih ada ....

    BalasPadam
  10. dia pun dapat lp rare jugak tadi tu... hehe

    BalasPadam
  11. LP nii full cover ker cover kaset jer??

    BalasPadam
  12. cover hitam tu.... tampal dgn cover kaset.
    Lp Sheila semuanya tampal cover kaset kecuali Lagenda je.

    BalasPadam
  13. woo .... ok2 .... rasa mcm pernah tgk <----- ayat kasi harapan sket pada Ardzly .... heheheh

    BalasPadam
  14. nak komen sikit je ni... --- > di lihat...tq

    BalasPadam
  15. malam niii .... ada jugak yg layannn bola awal ....

    BalasPadam
  16. aku xnak buat sessi fotografi mlm ni apa yg dibeli tadi, biar mlm ni citer pasal LP yg xbest nie...hehehe..

    BalasPadam
  17. xper kita teruskan usaha buat 'dimana superhero tersimpan'....

    BalasPadam
  18. nie semua auze punya pasal la ni....hehehe...

    BalasPadam
  19. mlm nie layan raja lawak , bola dah kalah dah...huhu...

    BalasPadam
  20. Tahniah bro...best2...pokcik pon ada ni...
    ardzly rilek bro sure ada rezeki bro nnt, lp ni pusing2 satu hari sure dapat

    BalasPadam
  21. statement jujur ke tak jujur nie bro...hahaha....jgn takleh tido malam nie dah laa...

    BalasPadam
  22. semoga ada lg dan jadi milik aku pulak...amin....

    BalasPadam
  23. dlm album ku mohon ada lagu 'jujur saja'....jadi jujur saja la kot...hehe...

    BalasPadam
  24. Insya'Allah bro, bersabar dan berusaha lg,aku kalau jumpa sini aku pon calling2 kau pm la number

    BalasPadam
  25. apalagi ardzly.... ada kawan nak tolong tu.

    BalasPadam
  26. kita trade dgn lp GnR - Lies (uncensored version) tu nak? heheh

    BalasPadam
  27. alamak nanti aku up version kaset lak.....hehehe

    BalasPadam
  28. perghhhhhhhhh.....cayalah lp GNR tuuu............

    BalasPadam
  29. hehehe.. layanzzz.. ditunggu...

    BalasPadam
  30. heheh.....orait gak tuhhh..........aku nak tergelak pun ada bila ingat2 balik....

    BalasPadam
  31. tak sanggup aku tgk (sambil tutup sebelah mata ja)

    BalasPadam
  32. hehehe.....mesti bini kau ada sebelah....

    BalasPadam
  33. ardzly tersilap SMS semalam..
    patutnya nak SMS zalie tanya nak letgo tak ni LP..
    tapi yang dapat nya aku pulak.........

    BalasPadam