Ahad, 7 Februari 2010

BELANTARA - SRIKANDI DI SISI (1988)


23 ulasan:

  1. hbt bro duk cari lp ni tak dapat2 lagi bro

    BalasPadam
  2. TAKPE... NANTI KITA KONGSI SAMA RASA

    BalasPadam
  3. inilah album terbaik band Belang Antara ni...
    pendapat aku la...

    BalasPadam
  4. Perintah Berkurun tu umpama lagu Voivod,Awang..
    Rulessssssss..

    tapi agak menaympah ngan suara vokalis nya..

    BalasPadam
  5. a'ah...

    vokal dia ada sikit sengau...

    apa2 hal pon muzik album ni mantap giler...klu nk dibandingkan dgn album2 yg lain...

    BalasPadam
  6. walaupon kongsi sama rasa, bro kalau jumpak sms la kat pokcik...la2 tu jugak pokcik bank in....bro ada tak number pak miraks nak bank in album Uji dan Razis dai ni,huhuhu,pm dia tak reply2 pon lg

    BalasPadam
  7. nanti aku carikan untuk kau..
    tapi aku nak trade ngan tape jer pokcik lambudada...
    hang kasi 3 tape rock..hehehee

    BalasPadam
  8. weh mana boleh sampai 3 tape, takat dua blh la lagi....
    terlalu zalim sgt kat diri aku kalau 3 tape lawan satu lp

    BalasPadam
  9. hahha..
    nanti akan dirilikan LP yang nak trade..

    ade 2 tape..ade 3 tape for trade..

    ikut RARE nya LP tue...hehehehe

    BalasPadam
  10. gua 2 tape satu lp ja, itu ja
    tak rare mana pon cuma masa ja yang menemui lp ni lagi
    Insya'Allah kena byk berusaha dan berdoa

    BalasPadam
  11. Haji seminggu di Hospital utk rawatan. nanti aku pm kau no hpnya.

    BalasPadam
  12. yaka kalau macam tu tak pa la, lepas dia balik dari hospital baru deal balik dgn beliau

    BalasPadam
  13. blh jugak pm number dia, blh jugak bersembang2 dan bertanyakan khabar beliau

    BalasPadam
  14. Album ni memang album terbaik Belanatara .... tq bro

    BalasPadam
  15. hehehe.
    Gua main2 jer pun ..
    lu nak amik mood...hehe..

    tunggu bro...
    ade tu nanti !!!

    BalasPadam
  16. ditunggu sentuhan sezali Lp nihh...mmg kaw2 punyer..........

    BalasPadam
  17. DAH DI LEPASKAN BUAT CONTACT....

    BalasPadam
  18. kawan2- dah lama saya cari album ni (keset lama dah hilang)
    pls advise kat mane boleh saya dapatkannya.

    BalasPadam