Sabtu, 20 Februari 2010

GOODMAN BROTHER - SEMUA DUIT / SAKIT KENCING MANIS (80an)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


23 ulasan:

  1. ALBUM GOODMAN BROTHERS LAIN YANG DALAM SIMPANAN. MASIH MENCARI YANG LAIN KALAU ADA

    BalasPadam
  2. album rare dari GOODMAN BROTHERS...

    BalasPadam
  3. nasib baik harga dia belum tahap rare............kira mampu milik......

    BalasPadam
  4. album goodman brothers ni saja aku tak ada..
    lain2 dah ada,dapat dari popok07

    BalasPadam
  5. boleh di cari lagi album nya

    BalasPadam
  6. cari di mudah.com, ambik di amcorp.

    BalasPadam
  7. walaupun lebih dari rm50, selagi bawah seratus, bleh di katakan kira harga patut.

    BalasPadam
  8. dapat album ni takpa, jangan dapat penyakit tajuk album ni sudahlah (kencing manis). hehe

    BalasPadam
  9. insyaallah boleh di temui...

    BalasPadam
  10. hahaha...kencing manis abg NASHVILLE...

    BalasPadam
  11. hehehe.. jgn kaki kencing sudah.

    BalasPadam
  12. Heheheheh....Kencing manissssssssss

    BalasPadam
  13. beli kat mamat nashville ka? heheheh, hang kena gelar bro Goodman la...heheheh,punya byk goodman brothers

    BalasPadam
  14. yezza, kat bro nashville. hehe
    tiap minggu kat amcorp, memang lepak jap kat tempat dia sembang sembang.

    BalasPadam
  15. heheheh,tak mahai ka dia buh....

    BalasPadam
  16. yang ni okay pulak... rm 55 je.

    BalasPadam
  17. semua nya dah di abadi dalam ingatan...

    BalasPadam
  18. kencing manis la pulak... hehehe

    BalasPadam
  19. kau jangan terkencing manis pulak nak rip ini album,Zalie..
    hahaha

    BalasPadam