Ahad, 20 Disember 2009

ZARIHA YUSOFF - LAMUNAN RINDU (1988)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


15 ulasan:

  1. hehe... jgn tunggu lama lama...

    BalasPadam
  2. hehehe
    sedap suara dia .... mcm suara Kak Eton jugak ....

    BalasPadam
  3. jom .... aku nak pi dinner jab ....
    hari nii sebutir nasik pun tak masuk perut lagi ....
    pagi tadi roti canai 2 kpg ....
    tghari tadi .... Nordin kasi lagi 2 kpg roti canai ....
    tak tahannnnnn ... kembang dlm perut ....
    jom terjah nasi kandarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    yeahhhhhhhhh

    BalasPadam
  4. nasi kandar? lets go to tajuddin nasi kandar @ market street penang...
    Artis2 veteran selalu lepak situ...

    BalasPadam
  5. Penyanyi ni mmg saya tak pernah tahu kemunculannya... Rupa mcm Fauziah latiff pon ada gak... lawa... dilihat... tengkiu abg zali...

    BalasPadam
  6. aku dok lik lau ujung peta daaa ..... hehehe
    kena piii ... Barvin nasi kandar ....
    jom

    BalasPadam
  7. liklau punya pon best... lagi best daripada Kassim Mestapa yg staffnya berlakon sibuk padahal tadi order memang simple ja. 30 minit tunggu habuk pon tak siap. Pelanggan cuma ada dlm 14 orang ja... hampehnya...

    BalasPadam
  8. Muka macam Amy Mastura jer.. nampak cam sedap jer.. ditungguuuuuu... hehehe

    BalasPadam
  9. betui tuu ....
    aku selalu lepak Barvin saja .... mamak tuu dan aku takde hubungan ....
    tapi mamak tuu cukup kenal dgn duit aku ... sembelih jugakkkkkkkk

    BalasPadam
  10. nasik Kandaq? pergh....

    sama sama nordin.

    BalasPadam
  11. boleh tahan jugak sedapnya.... kalau campur dengan ayam tandoori.. lagi terangkat.

    lain macam je bunyinya... hehehe

    BalasPadam
  12. hehehe.. sedap lagunyer bro.. bukan sedap tuannyer.. hehehe..

    BalasPadam