Ahad, 27 Disember 2009

TINA - KRONCHONG (1973)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


18 ulasan:

  1. Irama yg boleh digunakan untuk mengulit tidur..hehe

    BalasPadam
  2. wah ,... bagus ni
    terima kasih SirZal

    BalasPadam
  3. mmg seronok bila dengar waktu petang atau pun lewat malam... sedap suara dia ni... ada kena mengena dengan pemain bola tu ke?

    BalasPadam
  4. mmg seronok bila dengar waktu petang atau pun lewat malam... sedap suara dia ni... ada kena mengena dengan pemain bola tu ke?

    BalasPadam
  5. takde kena mengena rasanya....

    BalasPadam
  6. rasanya takde kena mengena kot....

    BalasPadam
  7. salam zali,, ada lagu yang hj belom dengark lagi,, nak tunggu ni, t/kasih

    BalasPadam
  8. wsalam hj.
    insyaallah dalam masa terdekat ni..

    BalasPadam
  9. memang sedap lagu-lagu ni. tq.

    BalasPadam
  10. saya memang minat keroncong.... dan saya ambil imagenya disini.
    cover tuk CD album ni tak seberapa, tak ada feel....he he he....

    BalasPadam
  11. nak imagenya yang lain, saya baru jadi fan nya di facebook. check this out.
    http://www.facebook.com/pages/Kartina-Dahari/75571420995?ref=mf

    BalasPadam