Ahad, 8 November 2009

ROCK GALACTICA (1989)


36 ulasan:

  1. waaaaaaaaa
    rockkkkkkkkkkkk .....
    aku tungguuuuuuuuuuu
    heheheh

    BalasPadam
  2. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    cayalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
    aku sayang kat kau zali
    arghhhhhhhhh
    tak tenang aku pi kerja jap lagi
    aderkhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  3. adussssssss
    lp2 rock yg dulu pon buat aku dok berangan kat tempat kj nih
    aderkhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  4. aku pi kerja jgk sat lagi dgn paksaan hati aku supaya tenang
    heh3

    BalasPadam
  5. fuh !!!!!!!
    req kasi up cepat.heehehehe

    BalasPadam
  6. dilihat dan akan disedut....terima kaseh...

    BalasPadam
  7. lagu lagunya pun cunn jugak ni

    BalasPadam
  8. dashat, artis atis nya pun hebat

    BalasPadam
  9. band Rattle dr Raub sebenarnya menggantikan band Khafilah dr Kuantan...selepas itu nama Kafilah digunakan oleh band Rattle...

    BalasPadam
  10. ♫dimaaaana kau sayaaaaang....♪ aku disiniiiii...♫ dalam kedinginaaaan....♫ hehehe saya pernah tumbuk org pasal album nih.. dia pinjam tak kasi balik.. apa lagi, berdesup kena penumbuk..hehehe

    BalasPadam
  11. bila nak upload agaknya....
    "kalau dari segi album...lagu memang gempak habis...." <-----paste dari mana ntah ayat nie......hehehehe....

    BalasPadam
  12. Awang : bukan RATTLE & Khalifah tu grup yang sama ker ?
    RATTLE pakai nama time join BOTB nie...
    bila dah kluar compile ni .kene tukar nama Melayu .

    tu jadi Khalifah..

    aku pegi tengok event ni..
    MAUT drummer RATTLE & LIPANBARA..

    double paddle !!!

    BalasPadam
  13. album ni ada kena mengena dengan siri 'Battlestar Galactica' ke?

    BalasPadam
  14. Galactica tu aku ingat ada satu disko rollerblade kat Kotaraya KL.... top masa 1987 dulu tu

    BalasPadam
  15. Itu lah tempat nya event ni Zalie..
    sebab tu nama Rock Galactica..

    dulu KL top Red Roaster...
    Picadilly jer..

    BalasPadam
  16. rattle dr raub...ms band khafilah dr kuantan x dpt pergi.... bukan kafilah/rattle ...rattle ganti tmpt dia org...khafilah..ada sebutan huruf ' h '..

    BalasPadam
  17. oh..........
    ade "H" pulak eh.....
    ok2 faham.......

    Kidin drummer RATTLE ni dah meninggal tak silap 2 tahun lepas....

    BalasPadam
  18. bl band Khafilah dr Kuantan x dpt dtg...Rattle dr Raub menggantikan dia org..dan Rattle terus guna nama Kafilah...

    BalasPadam
  19. hehe... tempat aku bercanda masa budak sekolah dulu tu. arghhh!

    BalasPadam
  20. tak sabar tgu nih
    arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  21. Lie...album ni kau dah UP ker ??
    ker aku tak perasan eh ???
    best nie...

    lagu background pun memang TERSISA bertul..huhu

    BalasPadam