Rabu, 4 November 2009

PUTERI - MASIHKAH ADA (1989)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


27 ulasan:

  1. tak mainlah lp Putera... hehehe

    BalasPadam
  2. dgn teknik penghasilan gambar cover yg lebih unggullllllll
    cayalahhhhhhhhhhhh
    heheheh

    BalasPadam
  3. erkkk ... semua nii puteri ker ....
    awat lain mcm saja 2 ygberdiri dr kanan tuu ....
    remoih nampak sempoi saja .... mcm remoih aku dulu2 ... ahaks

    BalasPadam
  4. remoih style bunga tu wiraaaa......KAY SALOON kat pertama kompleks je yg boleh bikin ini macam....

    BalasPadam
  5. kumpulan dari mana ni bang???????

    BalasPadam

  6.  
    Kumpulan 'Puteri' ni dari Singapura.Pada asalnya nama kumpulan mereka bernama 'Princess'.Di anggotai oleh Shasha (guitar), Arnie (Bass), Mala (Vocal), Nora (Drum), Ross (Keyboard). Album mereka di terbitkan pada tahun 1989 di bawah naungan Suria Records.

    BalasPadam
  7. tima kasih 4 info......baru lihat ni........:)

    BalasPadam
  8. rocker wanita kemudian tukar jd sherock

    BalasPadam
  9. Mala (baju merah berdiri di tengah)

    BalasPadam
  10. mmg betul tekaan dlm hati aku tadi....

    BalasPadam
  11. sory bro tak pernah dgr kumpulan rock ni he hee

    BalasPadam
  12. tapi lagu-lagunya tangkap lentok gak....

    BalasPadam
  13. Sherock grup lain...
    ni PUTERI Sporean grup....

    BalasPadam
  14. wowwwwwwwwww,lu beli di mana ni?heheheeheh

    BalasPadam