Ahad, 11 Mei 2008

AZIAN MAZWAN - ERTI BUDI (1987)

akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


6 ulasan:

  1. KULIT ALBUM TAKDE....NAK KENA CARI NI...

    BalasPadam
  2. kulit album ada kat site wiraaz

    BalasPadam
  3. album kenangan ni....best lagu2 dalam album ni terutama kelabu, erti budi, arus dunia, lagu lukisan jiwa, nelayan...

    album keduanya yang mengandungi lagu bukan belas bukan simpati, selamat tinggal pun ok gak...kalau tak silap dia ada menang anugerah kat luar negeri kan thn 88 utk salah satu lagu dlm album keduanya tu tp tak ingat pula anugerah apa

    BalasPadam