Isnin, 12 Mei 2008

AHMAD JAIS - LAGU2 SUKARAMAI

ALBUM YANG DI SEDEKAHKAN PADA AKU OLEH
http://acoiely.multiply.com/
TERIMA KASIH GANG.

akan datang di

P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


35 ulasan:

  1. perhhhhhhhhhhhhh kaset mahai tuuuu ..... anjing tak berani salak pada pemakainya

    BalasPadam
  2. rata2 acoi punya koleksi memang pennyanyinya top2 belaka

    BalasPadam
  3. dia mintak aku tolong rip, lepas tu lp tu dia bagi aku simpan terus

    BalasPadam
  4. dgn berat hati, aku menerimanya. heheheheh

    BalasPadam
  5. perhhhhhhhh ..... kesian kat ko yer ..... terpaksa menerima wasiat nih ...... heheheh

    BalasPadam
  6. ini tidakkkkkkkkkkkkkk adillllllllllllllllllllllll ...... ahaks

    BalasPadam
  7. LP jer ker ..... Kaset2 takde ker?

    BalasPadam
  8. tak tahu pulak aku......nanti aku pi riki....

    sambung malam ni pulak, aku nak balik dulu.

    roger and out

    BalasPadam
  9. ni la rejki org yg suka berbakti.... lagi dikongsi lagi melimpah datang

    BalasPadam
  10. Ahmad Jais...satu2 penyanyi lelaki Malaya yang mempunyai gemersik suara terbaik. Memang tak jemu dengar suara dia....kena lak kalau dah berduet dengan arwah Rafeah Buang...memang menusuk kalbu.

    BalasPadam
  11. ko buat 1 lagi blog tuk ahmad jais plak .... fly2jais ..... errr ..... bukan Jabatan Agama Islam Selangor yer

    BalasPadam
  12. ahaks!!!!...sayap2JAIS.....hahaha member = Ahli Jabatan Agama Islam Selangor ......hmmmm boleh dipertimbangkan tu.....tapi Zali kena jadi admin laa...

    BalasPadam
  13. ahli2nya merupakan ahli fly2wings atau bekas fly2wings ...... heheheh

    BalasPadam
  14. tak sabo aku nak dengar berita korang pasal wings & X wings berentap di Planet nanti

    BalasPadam
  15. insyallah... kan best kalau ko pun turun sekali

    BalasPadam
  16. wooooooo mungkin tidak ..... kang korang langsung tak bleh turun semua ..... sebab nak layan Konsert aku plak

    BalasPadam
  17. citer pasal ahli...aku baru terperasan...zali dah keluar dari sayap2wings.....kenapa bro?..adus..tak syok le kalau geng2 otai takde....

    BalasPadam
  18. tak pasti .... kena tanya dgn dia ..... mungkin dia nak tubuhkan saya2jais kot?

    BalasPadam
  19. konsert ko 31hb ni wiraaz..itu mesti attend tu

    BalasPadam
  20. kita kasi pecah itu karaoke....biar dia "tara oke" lepas tu

    BalasPadam
  21. 31hb ..... bunyi mcm konsert sempena kemerdekaan laa plak ...... heheheh
    aku dah nak balik nih ..... nak gi jamming kat umah nizam plak ...... bersiap sedia tuk konsert akan dtg

    BalasPadam
  22. orait..kirim salam ngan nizam......assalamualaikum

    BalasPadam
  23. kat sini pon boleh berbual jugak ..hehehe. Nasib baik Wiraaz nak balik...kalau tak panjang menjela jadinya posting Zali yang ni.

    BalasPadam
  24. aik ada lagi!!!!? larriii!!!!!

    BalasPadam
  25. pantang sebut....muncul aje

    BalasPadam
  26. heheheheh ..... aku online atas motor aku nih ..... heheheh reply cara voice plak

    BalasPadam
  27. pergh....macam Matrix le pulak.....

    BalasPadam