Ahad, 6 April 2008

SWEET SEPTEMBER - OOOOO...MANISNYA (1982)


akan datang di

P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

25 ulasan:

  1. laaaaaaaaa....
    album ni ker...
    best nih...
    lagi ditunggu..
    kekeke...

    BalasPadam
  2. album ni yang paling ngetop sekali drpd group ni....

    BalasPadam
  3. tak tau tajuk elben...
    tapi kenal sangat lagu lagu nih...
    dari kecik layan lagu band nih...
    memang ngetop..
    kekeke...

    BalasPadam
  4. sebenarnya.....

    aku pun tak tahu kalau aku tak join mp ni.....

    jgn bagitahu orang lain......

    BalasPadam
  5. kekeke..
    okay okay...
    rahsia disimpan..
    hahahaha...

    BalasPadam
  6. hehehe manis sesangat niiiii xsabar ni...

    BalasPadam
  7. hehehehehehe...

    kena sabar dulu. tak sabar nanti kena kencing manis....

    BalasPadam
  8. wah meletup n i...album pertama sweet september...nak kahwin duit tak ada...uwaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  9. sabar la. sama jugak ngan aku.

    nak kahwin lagi duit tak ada.....

    BalasPadam
  10. hehehe kena dgr plak lagu nak kawin jodoh tiada

    BalasPadam
  11. Perghhhhhhhhh....mmg manis...kalau memiliki album ni
    Hari tu ...rasa mcm dah sedut kat site...ni ker.... kat site Pakchik Miraks...
    takperlah.....kalau 10 kali up pun aku sedut jugak album ni....
    mmg kena dengan jiwa dan selera aku.....album ni...
    thanks...Zali

    BalasPadam
  12. tak silap mungkin kat site geletik tak?
    dia pernah up album ni



















    atau album bawah ni tak?
    Ni 2nd album dia orang

    BalasPadam
  13. TAJUK ALBUM SS SEMUA MANIS MANIS

    BalasPadam
  14. semuanya..manis ...
    betul kata Pakchik....
    Geletik punya.....betul tu Zali...

    BalasPadam
  15. ada member kata kat SPCA Ampang ada juga jual rekod lama
    satu lagi kat bangunan sebelah ampang point CARRIE lama
    kati situ pun ada
    tapi lagu apa yang ada tak tahulah

    BalasPadam
  16. satu lagi - kalau wujud lagi
    dekat kompleks sunrise - ala dekat sri hartamas tu
    dulu ada flea market tiap ahad

    BalasPadam
  17. itu kat area ofis zali.

    tak tahu la pulak ada flea market hari ahad. boleh tanya ni

    BalasPadam
  18. sudah lama ada
    pakcik terakhir ke sana pada 2003

    BalasPadam
  19. Akhirnya muncul juga albim ni. Memang lama saya mencari. Saya ada kasetnya. Tapi cetak rompak dan buninya kurang menarik. Saya ada up kat site saya beberapa lagu dari album ni. Tapi kualiti teruk sangat la.. tak puas hati kalau dengar....

    BalasPadam
  20. yeah! akan muncul dengan teknologi rip terkini. semestinya memberikan kepuasan.

    eh! macam iklan radio la pulak.

    BalasPadam