Ahad, 6 April 2008

PAK MAN TELO - PUTU MAYONG ROCK (1995)



18 ulasan:

  1. yeahhhhhhh....
    ni best nih...
    kekeke..
    tunggu...
    hussin pak man telo...
    best best...

    BalasPadam
  2. hehehehehe...

    kalau cd, cepat sikit aku ripped.

    BalasPadam
  3. yeahhhhhhh...
    tak sabor la plak...
    terima kasih..
    kekekeke..

    BalasPadam
  4. aku pun nak tunggu gak, nostalgia nie

    BalasPadam
  5. betul....susah nak jumpa dah cd ni.

    kompeni OMARA ni pun tak tahulah masih wujud ke sekarang.

    BalasPadam
  6. Dalam album ni tak ada laguTUMBUK TEPUNG & CUCOQ KODOK....yerlirik dia mcm ni....TUMBOK TEPUNGTumbuk tepung..Tumbuk tepung kak oii..nak buatlah roti sorai....Nak buat kenduri.....nak panggil orang ramai....CUCUQ KODOKBukan senang buat cucoq kodok....memang dia montok...montok...ambik tepung uli....ulidah siap boleh polok...apapun album ni mmg dinanti nantikan.......thanks..zali

    BalasPadam
  7. dasat2....esok hantar LP dan Selasa sampai , ok ka

    BalasPadam
  8. orait....lp aku utk kau aku dah hantar semalam.

    BalasPadam
  9. thanks man, aku sibuk gila minggu ni....ni baru blkh duk dpn PC

    BalasPadam
  10. lagu cucoq badak tak dak ka?

    BalasPadam
  11. tau pasal pak man telo..
    tapi x penah ada album depa..
    haha..

    BalasPadam
  12. Assalamualaikum Sezali1970. Salam pengenalan. Saya Omar M. Hashim (OMARA). Sayalah yang menerbit dan mengeluarkan album Pak Man Telo - Putu Mayong Rock. Sila ke http://mamutanjung.blogspot.com

    BalasPadam
  13. waalaikumsalam saudara Omar.
    terima kasih juga kerana sudi datang.
    Saya sudah ke blog saudara..
    wah! tak sangka ada beberapa lagi album lawak terbitan Omara yang tak saya ketahui. Menarik jugak tu.

    BalasPadam