Ahad, 1 Julai 2007

YASMIN YUSOF - HARAPAN (1981)

 
MUSIC DOWNLOAD FOR CONTACT ONLY (Please refer at MUSIC Section)
 
Tracklist
 
01 PAHIT KU SANGKA MANIS  
02 GOYANG GOYANG, DANSA BERSAMA  
03 CINTA PANDANG PERTAMA  
04 LAGUKU UNTUK MU 
05 HATI YANG SEPI  
06 MEMINTA PADA YANG ADA  
07 SEKARANG AKU GEMBIRA  
08 JANGAN BIARKAN  
09 CINTA ANAK MUDA 
10 SAYANG  

di mana segala khazanah tersimpan
 
 
 

9 ulasan:

  1. sezali - kau pakai scanner brand apa. aku kalau bab nak recopy gambar paling malas kalau lp kena reshoot dng kamera. scanner yang ada hanya muat a4 aje. sebab itu malas nak upkan album LP kalau album kecik atau kaset oklah juga

    BalasPadam
  2. aku tak pakai scanner, shoot pakai digital camera je....
    lepas tu utk bagi gambar terang dan lain-lain aku edit dlm phtoshop.....itu aje.
    kalau scanner saiz A3 beribu harganya....tak mampu den.

    BalasPadam
  3. oklah tuan - terima kasih. aku pun buat macam tu. tapi suruh anak-anak buat.

    BalasPadam
  4. ok, keja ambik gambar ni memang leceh sikit....ambik masa
    aku tak de asisstant semua kena buat sendiri...sedih.

    BalasPadam
  5. macam aku suruh anaj - yang besar semua duduk asrama. yang tinggal kecik-kecil - ambillah aapa nak buat. aku tak boleh ambil dah tua terketar-ketar gambar goyang

    BalasPadam
  6. Li... hang ni DJ radio ke?

    BalasPadam
  7. bekas part time dj club masa 90's dulu...masa tgh remaja....

    BalasPadam
  8. Hati mau sentiasa remaja ha...

    BalasPadam