Ahad, 17 Jun 2007

OGY AHMAD DAUD - VARIASI (1991)

MUSIC DOWNLOAD FOR CONTACT ONLY (Please refer at MUSIC Section)
 
Tracklist

Penerbanganku
Takdir Menentukan (duet bersama Wah Idris)
Aku Teman Ke Pesta (rap oleh POE)
Jali Jali
Lenggang Lenggok
Takdir Menentukan (Minus One)
Fiesta
Bila Rindu
Tinta (duet bersama Eman Manan)
Pohonkan Pada Mu
Sisa Sisa Cinta
Takdir Menentukan (duetbersama ADY (WOW))
 

10 ulasan:

  1. sya dah tekan..tapi dia kata This playlist no longer exists. mcm mana?

    BalasPadam
  2. Kalau bukan contact memang keluar camtu.

    hanya contact je dpt download

    BalasPadam
  3. plz add me as ur contact......

    BalasPadam
  4. Hi Sezali, can we still get tis piring hitam or cd in Kuala Lumpur or other part of Malaysia?

    BalasPadam
  5. kalau ada rezeki boleh dapat di mana mana 'flea market' spt di amcorp mall, stadium shah alam, petaling street atau pun di internet.

    BalasPadam
  6. sezali ...mana nak dptkan lagu2 patriotik such as senyum,kuala lumpur oh kuala lumpur, qualiti teras kejayaan dan sungai warisan pusaka?

    BalasPadam