Isnin, 4 Jun 2007

DEDDY DORES & RUHIL - MIMPI KITA

MUSIC DOWNLOAD FOR CONTACT ONLY

01 MIMPI KITA - DEDDY D0RES & RUHIL
 
02 KISAH SEORANG PRAMURIA - DEDDY DORES
 
03 ANAK DUNIA - RUHIL
 
04 MASIH ADA CINTA - DEDDY DORES
 
05 FANTASIA BULAN MADU - RUHIL
 
06 NYALAKAN API - DEDDY DORES
 
07 KAU DI HALAMAN RINDU - RUHIL
 
08 AKU INGIN PULANG - DEDDY DORES
 
09 KAWAN - RUHIL
 
10 TITIK NODA - DEDDY DORES
 
 

11 ulasan:

  1. cop 7.95 tu yg mahal tu.....huhuhu

    BalasPadam
  2. sudah semestinyer.....mmg cd quality...
    ko tak ckp pun mmg aku dah tau......hehehehehe

    BalasPadam
  3. aku upload malam ni. aku kat opis skrg. album ni dl hd komputer rumah aku. Mlm ni korang semua check it out, okay?

    BalasPadam
  4. ok thanks...sezali hang tak dak LP Blues Gang dan Pelangi, kalau ada dua2 band ni hang up la, dah lama ke hulu ke hilir aku cari tak jumper2...thanks in advance

    BalasPadam
  5. aku pun dok cari gak. kalau aku terjumpa dulu aku share ngan korang semua.

    BalasPadam
  6. sezali kau beli LP2 di mana? berapa Rm?

    BalasPadam
  7. recording company WAU ni bnyk release album2 Life Record,x caya kauorang cr album Rusty Blade,Rockers bnyk guna Cap WAU ni.....

    BalasPadam