Isnin, 11 Jun 2007

P. RAMLEE - LAGU LAGU P. RAMLEE

MUSIC DOWNLOAD FOR CONTACT ONLY (Please refer at MUSIC Section)
 
Tracklist
 
BUDI DI BAWA MATI
SENANDONG MALAM
DENDANG PERANTAU
ANAK KU SAZALI
BERKORBAN APA SAJA
NAK DARA RINDU
RINDU HATIKU TAK TERKIRA
MARI DENGAR CERITA
TIADA KATA SE CHANTEK BAHASA
SELAMAT BERBAHAGIA WAHAI KEKASEH
AZIZAH
ZURAIDAH
HAMIDAH
MERAK KAYANGAN
 
 

13 ulasan:

  1. UP GAMBAR DULU, TRACKLIST MLM NI

    BalasPadam
  2. zali.. takda ke lagu ai ai twist? lagu ingin tahu..

    BalasPadam
  3. aku up lagu apa yang ada dlm album piring hitam tersebut saje dulu.........

    BalasPadam
  4. sound ok ? kat aku ada tapi sound kiok :(

    BalasPadam
  5. kira ok la, sebab sound tak stereo. mono je

    BalasPadam
  6. mono ? hmm aku rasa tak lepas kalau nak convert nih :(

    BalasPadam
  7. Biasa la tu, lagu tahun 50 & 60 an......

    BalasPadam
  8. ya.. memang standard time tu hehe

    BalasPadam
  9. sound left and right leh standardise kan....jadik ler stereo...huehuehueheu

    BalasPadam
  10. memang aku buat bunyi stero tapi kualiti bunyi mono.
    gramaphone ni pun original speaker nya pun satu.....

    BalasPadam
  11. ic.. bole la test nanti ahaks ahaks :)

    BalasPadam
  12. cam ne nak download ni....?

    BalasPadam