Ahad, 23 Januari 2011

NEU FACES - MUKA BARU (1983)


Segalanya_hanya_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

.....................................................................................................


8 ulasan:

  1. ingat lagu Merah Dan Unggu je.....

    BalasPadam
  2. tak pasti kumpulan sama atau tidak... bunyi sama tapi ejaan lain. di terbit pada tahun yang sama juga.

    NEW FACES - BELADA SI PENGEMIS (1983

    BalasPadam
  3. kalau tak silap, kumpulan yang berlainan,
    dan kalau tak silap jugak album New Faces kuar dulu
    kalau tak silaplah....aku pun dah lupa....hehehe....

    BalasPadam
  4. pelik jugak letak nama bunyi yang sama. kebetulan agaknya tu.
    New Faces tu ahlinya sorang tu macam iras Karam Singh Walia pun ada.

    BalasPadam
  5. agaknyalah....
    pastu ada kumpulan 2nd Faces....

    BalasPadam
  6. agaknya mmg dia kot sebelum jd wartawan...hehehe

    BalasPadam
  7. memang neu face lah...hehehehe

    BalasPadam
  8. yg terbaru namanya Qface.. haha

    BalasPadam