Isnin, 28 Jun 2010

SHIDEE - JASAMU DI KENANG Vol. 1 (1989)


akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


52 ulasan:

  1. TERIMA KASIH MATYIE DAPATKAN LP NI. JASAMU DI KENANG. hehehe

    BalasPadam
  2. volume 2 pun coming soon jugak..

    BalasPadam
  3. terima kasih kembali Sir.. bila nak UP.. hehehehe

    BalasPadam
  4. Hang punya blum sampai lagi ke..? nampaknya pos laju pun dah tak berapa nak laju la... hehehe

    BalasPadam
  5. soalan yang sukar nak jawab...hehe
    coming soon...

    BalasPadam
  6. hehehe.. takde hal Bro... saja je tanye.. tak lari gunung dikejar... hehe

    BalasPadam
  7. dah sampai daaaaa ..... cuma simpan dulu .... hehehe
    penat sgt hari nii ..... ngantuk .... aku tgh siapkan edit beberapa album nii

    BalasPadam
  8. heheheheh ..... kena siapkan cepat tuu ..... owner asal sedang menunggu .... ahaks

    BalasPadam
  9. kena siap2kan dua dua sekali vol....hehehe

    BalasPadam
  10. heheheh .... thanks for the Great Idea ,,,,, MaDaKe Adli ....

    BalasPadam
  11. MaDaKe to u tooo......hahahaha..

    BalasPadam
  12. Orait....
    MaDake to you all too... hehe

    BalasPadam
  13. hahahahaha ..... sakit perut aku tahan gelak ....

    BalasPadam
  14. oit... MaDake tu apa benda hah..? hehehehe

    BalasPadam
  15. MaDaKe tuu .... = MandiDah Ker???
    heheheh

    BalasPadam
  16. Dijeling2 ya zali...dah ada kaset dan Lpnya..terimakasih

    BalasPadam
  17. heheheheh .....
    album P Ramlee tuu .... apa boleh buat ... conditionnya .... pellamakkkkkkkkk .....
    mengancam .... inlay dalamnya .... masih cantek .... dokumentasi dalam nya jugak masih elok .... Thanks byk2 laa Mat Yie .... Album utk Persatuan anak Yatim Pulau Pinang tuu .... sesuai utk aku .... yeahhhhhhhhh
    heheheh

    BalasPadam
  18. aku pun baru tahu makna... main belasah je jawab tadi. hehehe

    BalasPadam
  19. hahahaha ... don't judge the book with its cover line ....

    BalasPadam
  20. selak2 almari jumpa LP shidee ni
    hang dah ada rasanya zali..

    BalasPadam
  21. simpan kat aku kalau ada extra... dulu aku pinjam dari master utk rip

    BalasPadam
  22. ada 2 kpg lagi extra..kalau nak aku nak bg kat hang..nanti aku pos
    cd ni mau tak?

    BalasPadam
  23. dulu ada kaset ni...tapi tak lengkap kalau tak de versi LP...dilihat dulu ye Zali...thanks..

    BalasPadam
  24. ni pun album jasamu dikenang jugak...
    tapi penyanyi lain ada 2 Vol jugak


    BalasPadam
  25. aku ada jugak album ni...

    BalasPadam
  26. boleh tahan jugak best lagu2 album ni..
    tapi mutu recording LP ni kurang memuaskan..

    BalasPadam
  27. kesian kat hang zalie .....
    rasanya aku ada double .... nanti kita bincang2 ....
    yg takde double ..... nanti kita layan versi cd ....

    moga hang ceria sket ..... enjoy ....
    Salam kengkawan ....
    MaDake Sezali ..... yeahhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  28. itu yang aku nak dengaq tu.
    tak elok utk kesihatan kalau simpan double double ni. hehe.

    BalasPadam
  29. alamak zali awat page hang jadi besar gedebak...hilang serilah..har..har

    BalasPadam
  30. Kalau Abg Shidee tgk koleksi rakan2 MP
    tentu dia teruja....org dok sembang2 pasai album dia...

    BalasPadam
  31. betul tu. peminat semua masih mengingati dia.

    BalasPadam
  32. kat FB nama dia Abg Shidee..hehehe

    BalasPadam
  33. mula2 tu mmg aku nak simpan je... tapi bila aku bukak dalam tu ada sinopsis lengkap.. ada pulak tulis Khas untuk anak Yatim... maka aku bagi la kat hang... sebab aku anak Yusoff bukan anak yatim hahahaa...
    lagi satu.. sampul cover tu payah nak jumpa.. macam sampul untuk simpan surat beranak (surat daftar kelahiran).... hehe

    BalasPadam
  34. hehehehe .... thanks byk2 .... kalau kat Ropewalk/Lokkin/mudah/amcorp .... sorilah boleh dpt harga mcm hang bagi tuu .... 2 pring dalamnya ..... heheheh
    tak sia2 buat baik dgn hang selama nii ..... heheheh

    BalasPadam
  35. mmg ada makna pun Sir.. maknanya.... nak meyedut ler.. hahahahahaha

    BalasPadam
  36. laaa.... hang baru tau kaa..? tengok kaki laa...hehe itu baru sikit jer tuh..<--- gaya cakap besar sambil betul²kan kolar baju.. ahakssss

    BalasPadam
  37. aku kenang jasa kau,Lie.ahak !!
    Lipanbara satu oitt..hahahaa

    BalasPadam
  38. hehe...dlm album nih , aku suka dengor lagu senjakala ... tq sir .. d nanti..

    BalasPadam
  39. heheheheh ..... pelbagai makna tuu .....
    bakkata org ....
    LP jangan di tolak ..... kaset mmg di cari .... hehehe

    BalasPadam