Ahad, 20 Jun 2010

SAFIAH & SURIANI - TERIMALAH SALAMKU (1988)


akan_datang_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


1871aadc-db2d-41bf-bf92-4448cd86affe1.03.01

15 ulasan:

  1. dua aweks cun, Safiah dan Suriani... dgn lagu killer dlm album ni 'Terimalah salamku'.

    BalasPadam
  2. waaaaaaaa .... akhirnyaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  3. dpt sponsor dr Adidas tuu .... Beckam pun takde sponsor lagi zaman nii .... hehehe

    BalasPadam
  4. Kasut Aliph dgn Bata nak sponsor, depa tak mau.

    BalasPadam
  5. shah mmg x kenal artis nie..
    apapun thank...

    BalasPadam
  6. heheheh .... berat sgt kasut Bata tuu .... depa tak larat nak jalan .... hehehe

    BalasPadam
  7. dilihat dan ditunggu... tahun 88, mesti best nih...
    mmg masa tu kasut Aliph top.. hehehe

    BalasPadam
  8. Mmmg rare ni Zali langsung tak kenal artis ni ... ditunggu bor tq very much

    BalasPadam
  9. memang takde publisiti tentang mereka. mungkin masa beli kasut Adidas dapat free album ni kot masa tu, macam jenama Levi's buat sebelum ni.

    BalasPadam
  10. haji miraks tak kenal, saya lagilah tak tahu. hehe.
    yang saya perasan, masing masing comel.

    BalasPadam
  11. keduanya minah kilang. Jadi artis rakaman lepas menang pertandingan yang dihakimi oleh Akbar Nawab.

    BalasPadam
  12. terima kasih utk infonya...

    BalasPadam