Isnin, 4 Ogos 2008

SUDIRMAN - LAGU ANAK DESA (1980)

Lp Bro Geletik akan datang di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan


MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


20 ulasan:

  1. nak tempek kat site aku blh ke sir? hehe

    BalasPadam
  2. d ambil covernya thanks bro

    BalasPadam
  3. klasik betul cover ni, dgn seat tu dh tkoyak2, pas2 mcik duduk tepi tu pn nmpk je tudung dia, sudirman pkai rantai tu, hoho

    BalasPadam
  4. aku pernah merasa jugak naik bas macam ni.....nostalgia

    BalasPadam
  5. paling best ms nk tekan loceng tu la.. kna plak loceng jauh, huhu mcm gempa bumi nk pegi tekan loceng tu..

    BalasPadam
  6. hahaha....sabtu ni aku pi Melaka....insyaallah kalau sempat boleh singgah kat Seremban jumpa kau.

    nak ambik Lp.....apa apa aku bagitahu dulu.

    BalasPadam
  7. sabtu ni aku kat tampin sir, papehal roger dulu..

    BalasPadam
  8. klau nk merasa nek bas mcm ni dtg la tampin.. huhu

    BalasPadam
  9. aku stay overnight kat melaka hari tu. Kalau tak sempat, Ahad pun okay.

    BalasPadam
  10. ok cantek.. ahad aku kat sban..

    BalasPadam
  11. apa apa hal nanti aku roger kau......

    BalasPadam
  12. album stim ni...
    dapat memang terus GRAB...

    BalasPadam
  13. haha.. gle sudirman plk skg ni bro??

    BalasPadam
  14. haha.. gle sudirman plk skg ni bro??

    BalasPadam
  15. kepada peminat...allyarham sudirman hj arshad...boleh tonton konsert ochestra sudirman'ABADI DI HATI'di tv 1 24 febuari selepas solat ishyak...

    BalasPadam