Sabtu, 5 Januari 2008

LINDA ELIZABETH - HATI SEPI SEORANG PEREMPUAN (1985)



Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

COMING SOON TO PLAYBACK CHANNEL.
di mana segala khazanah tersimpan

16 ulasan:

  1. BEST ALBUM INI
    PAK CIK ADA ALBUM NI

    BalasPadam
  2. zali cari dah lama LP ni....akhirnya dapat jugak....

    BalasPadam
  3. dah dengar album ni zali..camne best tak

    BalasPadam
  4. BEST....kenangan mengusik jiwa.
    hehehehehe...

    BalasPadam
  5. kalau terbitan ahmad nawab mesti best

    BalasPadam
  6. best lagu nya...........jadi kerja sungguh uncle miraks dan sezali ni

    thanks to both of u..................tak sabar nak tunggu album ni

    harap dapat cepat skit...he he

    BalasPadam
  7. perghh memang tangkap leleh arr bro zali.. dgr lagu Hati Sepi Seorang Perempuan...
    x sabar tunggu bro upload album ni

    BalasPadam
  8. ni album classic...
    belum UP lagi eh Zalie ?

    ade lagi satu album dia tak silap..
    Mata Buaya ke ape nama title nya

    BalasPadam
  9. ada kat sini (contact sahaja)
    http://sezali1970.multiply.com/music/item/7312/LINDA_ELIZABETH_-_HATI_SEPI_SEORANG_PEREMPUAN_1985

    album nya tu title Mata Buaya (1991)


    akan datang di
    P L A Y B A C K - C H A N N E L
    di mana segala khazanah tersimpan
    MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA

    BalasPadam
  10. haaaa..
    yang ni lah..
    Rock siyoll dressing dia..
    TQ Zalie...

    BalasPadam
  11. hati sepi tu je aku baru up, mata buaya belum lagi.

    dressing je rock, lagu rock satu je yang lain pop jugak.

    BalasPadam
  12. biasalah ..zaman dia rilis album tu..
    company sume nak kan artis dia main rock..

    tu susah nak cari yang troo...

    tu pasal zaman tu Ella naik betull..

    BalasPadam