Sabtu, 5 Januari 2008

ANITA SARAWAK - BERDENDANG BERSAMA ANITA (1976)

KENALAN DI PERJALANAN
Suzanah Hamid / R. Verghese

BAHTERA LAJU
S. Atan

LODEH MAK LODEH
S. Sudarmaji / S. Atan

KU TAK DAPAT MENERIMA
Adlin Es / S. Atan

BURONG KAKAK TUA
S. Sudarmaji / S. Atan

BERAKHIR CINTA
S. Atan & Wahab Wahid / S. Atan

TEMAN PENGHIBOR
Kamali Hudi / M. Istikoma

ANAK AYAM
S. Sudarmaji / S. Atan

KASIHANI MEREKA
Vincent Lim & Suzanan Hamid / S. Atan

KESAH KAWANKU
S. Sudarmaji / S. Atan

GEMBIRA BERSAMA
Kamali Hudi / R. Verghese

SELAMAT PENGANTIN BARU
Kamali Hudi / S. Atan







16 ulasan:

  1. BAHTERA LAJU - BUKAN LAGU S ATAN
    CC - ASALNYA OLEH S EFFENDY
    JAMAL ABDILLAH PUN ADA BAWA LAGU INI

    BalasPadam
  2. DALAM KOVER ADA POSTER BESAR ANITA.....

    LAGI SEKSI......

    BalasPadam
  3. KISAH KAWAN KU - CC (hEY FATTY BOM BOM)
    BURUNG KAKAK TUA - ASAL ANNEKE GRONLOH (LIRIK UBAHSUAI)
    LODEH MAK LODEH - CC (ASAL ZAHARAH AGUS)
    ANAK AYAM - CC
    GEMBIRA BERSAMA - CC (PALOMA BLANCA)

    BalasPadam
  4. S ATAN - SUSUN MUZIK UNTUK LAGU TU

    BalasPadam
  5. album ni memang jarang dibuat kompilasi kecuali lagu lodeh dan selamat pengantin baru

    BalasPadam
  6. inilah album yang ku tunggu tunggu

    thanks sezali

    good job

    BalasPadam
  7. banyak lagu dari album kak nita yang best2 tapi bila beli kompilasi asik lagu yang sama. album ni punya lagu2 yang best memang takde kat pasaran

    BalasPadam
  8. perghhh.. retro siut lu.. suker...

    BalasPadam
  9. Peminat 70an - syabas you boleh dpt all the materials, tak macam dulu lagi walau pun
    all recording sudah digital serta studio tracks pun dah semakin kecil.Sekrang budak-budak muda ni tak berapa tau sangat tentang real muzik. Cuba compare Kassim Masdor,
    S.Atan, Reggie,Ahmad Nawab,etc mereka dtg dari bawah dan banyak terdedah dgn
    susunan muzik yang berkualiti,arrangement yg di buat buka sekadar melepas batuk di
    di tangga. - " EMI STUDIO MC DONALD HOUSE - THE GREATEST"

    BalasPadam