Ahad, 2 Disember 2007

SUDIRMAN - LAGU DARI KOTA


CHOW KIT ROAD! CHOW KIT ROAD!
Sudirman

PULANG DARI KILANG
Sudirman

HARI ITU DALAM KENANGAN
Syed Haron

AYAH DAN IBU
Copyright Control dari A.Rahman

ANA (TIDAK BOLEH DILUPAKAN)
Copyright Control / Sudirman

PLANET GRINGRAGONG
S. Atan / Sudirman

MARI BERLARI (JOGGING)
EMI (S) pte. ltd

BILA SENDIRIAN
S. Atan / Haron Abdulmajid

CINTA
Raja Kobat

HIDUP DI KOTA
S. Atan / Sudirman



PENERBIT & GUBAHAN MUZIK : S. ATAN
JURURAKAM : VINCENT LIM, ALBERT SEAH, BERTIE
KONSEP : SUDIRMAN
ILUSTRASI : DINIE
REKABENTUK : NUMERO UNO DESIGN



(P) 1981 EMI (MALAYSIA) SDN BHD
(C) 1981 EMI (MALAYSIA) SDN BHD



20 ulasan:

  1. INFO & TRACKLIST AKAN MENYUSUL KEMUDIAN..

    BalasPadam
  2. cover die buat lawo tue.........

    BalasPadam
  3. perghhhh best ni... bro zali / pak miraks..

    BalasPadam
  4. Jumpa Pak Miraks tak ajak gua sekali ke Sir...
    Lu kejam... gua kat sebelah taman dia jer...

    BalasPadam
  5. laaa....aku tak tau ko sebelah taman dia je.....

    nanti, next trip......

    BalasPadam
  6. Ok... masa pulangkan LP nanti angkut gua sekali ya...

    BalasPadam
  7. yyyyyyeeeeeaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....TERIMA KASIH BYK2 PAK MIRAKS

    BalasPadam
  8. pernah memiliki kasetnya.cuma tak dapat yang asli.walau harga $2 tapi bunyi macam original.waktu time sekolah dulu manalah nak ada duit beli yang original.

    BalasPadam
  9. teirngin giler nak GRAB LP ni..
    tapi price nya..
    tak sesuai lagi bagi aku sekarang...

    hehe

    BalasPadam
  10. mana kau jumpe? brape ketul ketul ketul??

    BalasPadam
  11. standard kat amcorp rasanya rm85 ke atas

    BalasPadam
  12. ada kat amcorp mall lagi ke bang zali? mahalnya

    BalasPadam
  13. album ni tak perasan ada lagi tak?

    BalasPadam
  14. album susah dapat ni.. adusss

    BalasPadam
  15. saye nak download lagu sudirman

    BalasPadam