Rabu, 13 Oktober 2010

YAZEED (STACCATO) - BADAI (1990)

Album Solo/Pertama Yazeed sebelum bergerak berkumpulan bersama Kumpulan STACCATO.

akan_datang_di
P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


17 ulasan:

  1. YAZEED KEMUDIAN BERSAMA KUMPULAN ROCK 'STACCATO'

    BalasPadam
  2. tak pernah ku ketahui, begini rupenye... apo nak dikato... hehehe tq bro

    BalasPadam
  3. asal rock kapak..pasti tertunggu2..thanks..

    BalasPadam
  4. silakan...streamyx dah orait?

    BalasPadam
  5. fuh... antara lp yg rare... tahniah

    BalasPadam
  6. band staccato nie band melaka...

    BalasPadam
  7. x de review pasal band nie staccato ke...?
    ade rahsia disebalik band nie...
    gua nak cite nie....

    BalasPadam
  8. begini...band staccato nie asalnye main band kt hotel tapi vokalisnye wanita...waktu malam je la...time siang dengan bro yazeed nie...bile band staccato nie nak buat album sulung tu....bro yazeed nie join....band staccato nie selalu buat show kt hotel ramada...kalo org melaka tau la hotel nie...bapak gua jugak ahli band nie...kt gambo LP tu yang diri tengah2...tu bapak gua....dia masok band staccato nie pon time ngah record album tu...pasal gitaris asal x tau kenapa sbb x cukup selidik..nak cukupkan lagu tu yang ade lagu kita kecapi dan kedinginan....x silap lagu tu sume ade kt youtube...kalo nak diikotkan band nie bole pegi jauh tapi mcm hal berlaku tu yang tutup terus...
    tu je la...nak korek lagi x berani...tkt kene marah....dulu ade masok pencalonan mm90 ke 91 kalo x silap....kalo x silap gitaris asal x bole kuar melaka kalo ade fuction...lagu bro yazeed nie x masok youtube ke...? skrg nie ahli2 nie sume masih dimelaka dan kebanyakkan ahli da nak pencen terus...ape bole buat...

    BalasPadam
  9. x de review pasal band staccato nie kew..?

    BalasPadam