Selasa, 25 Mei 2010

SUARA HATI ll - S. BOLKIAH (1992)



Tracklist:

JOGET USIK MENGUSIK
penyanyi : Noorshila Amin
PELITA HATIKU
penyanyi : Nassier Wahab
KU MASIH MENUNGGU
penyanyi : Azlina Aziz
REDAKANLAH RINDUKU
penyanyi : Azman Abu Hassan
GADIS GERANGAN
penyanyi : Razis Ismail
HARI RAYA
penyanyi : Azlina, Azie, Salwa, Azman, Shidee, Shah Reza & Noorshila Amin
NASIHAT AYAHANDA
penyanyi : Liza Aziz
CINTA YANG BIRU
penyanyi : Shah Rezza
SAAT KU CARI CARI
penyanyi : Salwa
ADIKKU SAYANG
penyanyi : Shidee & Azie
KELUHAN ANAK YATIM
penyanyi : Azlina, Azie, Salwa, & Noorshila Amin

28 ulasan:

  1. lor..tak tahu menahu pun ada edisi ke2...

    BalasPadam
  2. cantiknya azlina tu...hehe..

    BalasPadam
  3. zaman kegemilangan 80an...ramai yg nk rakam album...

    BalasPadam
  4. wah!.. ramainya artis undangan.. mesti best nih... hehehe.. tq Sir

    BalasPadam
  5. tp sayang...kekasih gelap mu x de dlm album ni...

    BalasPadam
  6. masa tu aku dah warning supaya jangan kuar.. sebab tu dia takde dalam gambar ni.. heheheh

    BalasPadam
  7. Uihhh matyie ! belom apa2 mu dh control dia...

    BalasPadam
  8. Pernah jadi penyanyi kerabat diraja Brunei ni ye...baru tahu

    BalasPadam
  9. bro zam biasalah, mesti ke Azlina juga komennya hehe

    BalasPadam
  10. artis meletop era 80an....

    BalasPadam
  11. semua artis terbaik pulak tu... sayang Rohana Jalil tak join sekali kan?

    BalasPadam
  12. ya memang rare, ehsan haji karim ni.

    BalasPadam
  13. semua lagu ciptaan S.Bolkiah pun sedap melodinya....

    BalasPadam
  14. hj tak pernah tengok langsung album nii,,rare sungguh,,tq zali

    BalasPadam
  15. ALBUM INI SAYA TAK INGAT SUMBERNYA
    SEWAKTU MENGEMASKINIKAN KOLEKSI EP LP KASET VIDEO DAN CD BARU PERASAN ADA ALBUM INI
    MEMANG RARE - AGAKNYA PENGIRAN YANG BERI
    HEEEEEEE

    BalasPadam
  16. Wah..Liza Aziz nyanyi lagu apa yer?

    BalasPadam
  17. akan di up dalam masa terdekat ni haji... insyaallah

    BalasPadam
  18. kalau dulu Pengiran Bini Mazuin yang bagi lagilah Rare... hehe

    BalasPadam
  19. boleh di katakan semua suara latar bagi lagu dalam album ni Liza Aziz terlibat.
    telah di sertakan info tracklistnya zain

    BalasPadam
  20. hmm..bila tengok balik gambar kulit album yang tertera, tak nampaklah pulak label company pengedar..yang pertama dulu edaran Sony Music kan?..yang ni tiada di pasarkan barangkali....tak gitu Zali or Pak Miraks?...

    BalasPadam
  21. bukan ke masa tu Rohana Jalil br kawin?

    BalasPadam
  22. memang best... sebaik album pertama...

    BalasPadam
  23. itu kena tanya hj karim...
    mungkin bukan utk pasaran luar rasanya.

    BalasPadam
  24. tak tahu plak pasal benda tu... hehe

    BalasPadam