Ahad, 17 Mei 2009

REVOLUSI - BAYANGAN MISTERI (1990)



kumpulan rock vokalist perempuan (Emma)


akan datang di

P L A Y B A C K - C H A N N E L
di mana segala khazanah tersimpan

MUATURUN ALBUM INI UNTUK CONTACT SAHAJA


35 ulasan:

  1. akan di tunggu kemunculannya..yeahhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  2. LAYAN STREAMING DULU... (Versi LP yang pernah aku rip utk Master sebelum ni)


    Revolusi - Bayangan Misteri 90

    BalasPadam
  3. sedap lah lagu bayangan misteri tapi dapat dengar 30 saat je

    BalasPadam
  4. Yeahhhh....aweks rock tuuuuu.....

    BalasPadam
  5. yearghhhhhhhhhhhhhhhhh
    baru sembang ngan raymie semalam
    cayalah bro zali
    emma nih
    ada d'febians jgk kan

    BalasPadam
  6. aku tungguuu
    trimas bro
    kasi meletopp dgn sentuhan numark kau
    perghhhhhhhhh

    BalasPadam
  7. orait....

    info line up group ni takde kat kulit lp...

    BalasPadam
  8. haha...memang layan jugak muzik dengan vokal Idda ni.

    BalasPadam
  9. info ada dlm majalah EMPAYAR
    3 oktober 2008
    yazid ada simpan master tape nih

    BalasPadam
  10. baguih jugak tu kongsi kongsi.

    BalasPadam
  11. aku xdak scnner la
    kalau ada aku up

    BalasPadam
  12. mcm i la vokalis ni,,abg...dress apa mlm ni

    BalasPadam
  13. tq bro utk gambar group Revolusi ni...

    yeahhhhh!

    BalasPadam
  14. okessssssss
    tarak hal
    tapi page hang jd besar la pulak
    aku snap ja
    gmbr xclear

    BalasPadam
  15. rasa dari 10 lagu dlm album ni, lagu Puisi Untukmu aja yg lulus on-air...

    BalasPadam
  16. yearghhhhhh
    tapi bukan emma ker vokal bro

    BalasPadam
  17. ya betul, Emma.
    aku konfius dgn Idda. hehehe

    BalasPadam
  18. aik ida mana tue
    ida kat amcorp mall ka
    keh3

    BalasPadam